چهارشنبه, ۲۶ مرداد, ۱۴۰۱ / 17 August, 2022






مجله ویستا

چاتنی انبه | طرز تهیه چاتنی انبه


 مواد لازم چاتنی انبه

شکر قهوه ای   400 گرم (2 پیمانه)

پیازچه    6 عدد

انبه       4 عدد درشت (هر کدام حدود 550 گرم)

فلفل چیلی    دو عدد

سیب سبز    2 عدد

سرکه    5 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل   1 قاشق چای خوری

نمک     ¼ قاشق چای خوری


چاتنی انبه | طرز تهیه چاتنی انبه

طرز تهیه چاتنی انبه

    در یک ظرف مخصوص ماکروویو با گنجایش 12 پیمانه، سیب را با انبه پوست بکنید و اسلایس کنید و با هم مخلوط کنید و روی ظرف را بپوشانید و به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که سیب ها نرم شوند در ماکرویو با قدرت 100% یا 850 وات قرار دهید.
    سپس پیازچه ها را خرد کنید، شکر قهوه ای، سرکه، زنجبیل، فلفل چیلی قرمز تازه را ریز و خرد کنید و به آن نمک را اضافه کنید. بدون اینکه درب ظرف را بگذارید دوباره آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط غلیظ شود، در ماکرویو با همان قدرت قرار دهید و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
    این مخلوط را در شیشه های تمیز قرار دهید و فوری درب شیشه ها را ببندید. سپس به مدت 2 دقیقه شیشه ها را به صورت وارونه قرار دهید و بعد از آن شیشه ها را برگردانید و اجازه دهید تا خنک شوند. آن ها را به مدت 2 ماه در قفسه ای خشک و خنک قرار دهید. پس از اینکه در شیشه ها را باز کردید باید آن ها را در فریزر نگهداری کنید.
 


چاتنی انبه | طرز تهیه چاتنی انبه

نکات تکمیلی در مورد چاتنی انبه

چاتنی انبه جزو چاشنی ها و ادویه میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
چاتنی انبه را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

چاتنی انبه ، طرز تهیه چاتنی انبه


همچنین مشاهده کنید





روزنامه ایرانسایت همشهری‌آنلاینسایت برترینهاسایت نامه نیوزروزنامه همشهریسایت انتخابسایت اقتصادنیوزسایت الفوبگردیسایت دیدبان ایران