چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بورک تن ماهی


مواد لازم بورک تن ماهی

خمیر یوفکا:  به تعداد لازم
تن ماهی :یک قوطی
پیاز :1 عدد
گوجه فرنگی :1 عدد
پنیر پیتزا :دو قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده :دو قاشق غذاخوری
قارچ :6 عدد
کره :50 گرم
سیر  :2 حبه
فلفل:به میزان لازم
نمک :به میزان لازم
روغن :به میزان لازم


طرز تهیه بورک تن ماهی

روش تهیه بورک تن ماهی

پیاز را با مقدار کمی روغن تفت داده تا طلایی سپس سیر ، قارچ ،گوجه فرنگی خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کرده تا جایی که مواد آب نداشته باشد.
تن ماهی ( بدون روغن ) و جعفری خرد شده را به مواد افزوده و خوب باهم مخلوط می کنیم . ( در نظر داشته باشید تن ماهی را قبلا 20 دقیقه در آب بجوشانید ) .
یک ورق از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم تا سطح خمیر مرطوب شود.
کمی از مواد را داخل خمیر قرار داده ، دو طرف خمیر را به داخل تا کرده تا مواد بیرون نریزد، سپس خمیر را رول کرده و رولهای آماده را در ظرف کنار هم چیده و روی آنها را با تخم خرفه تزیین کرده، و در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد گذاشته تا سطح خمیرها طلایی شوند.

 

نکات تکمیلی در مورد بورک تن ماهی

بورک تن ماهی جزو غذای ملل - ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بورک تن ماهی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بورک تن ماهی