شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
آشنا کردن کودکان با شبکه های اجتماعی
همان طور که فرزندان خود را برای زندگی در دنیای واقعی آماده می کنید، باید آنها را برای زندگی مجازی و آنلاین شبکه های اجتماعی هم آماده کنید. شبکه های اجتماعی درحال رشد هستند و نتایج تحقیقات نشان داد که 22 درصد نوجوانان زیر 20 سال بیش از ده بار در روز به شبکه های اجتماعی مورد علاقه خود وارد می شوند و 74% آنها تلفن همراه دارد.
قوانین اینترنتی از پیوستن کودکان کمتر از 13 سال به بیشتر شبکه های اجتماعی جلوگیری می کند اما باز هم هر روز بیش از 20 هزار کودک تلاش می کنند بدون کمک والدینشان یا حتی با همکاری آنها به سایت هایی مانند فیسبوک وارد شوند.
فناوری یک بخش مفید، جداناپذیر و اغلب جالب از دنیای امروز است که بسیار ضروری است. تنها در آمریکا، بخش زیادی از مردم در سایت فیسبوک عضو بوده، 90 میلیون نفر از اینستاگرام و 17 درصد آمریکایی ها از توئیتر استفاده می کنند که نشانگر علاقه جمعی به رسانه های اجتماعی است. از این رو نمی توان کودکان را از این جمع جدا کرد زیرا آنها نیز تمایل دارند با دوستان خود ارتباط برقرار کرده و بخشی از جامعه جذاب آنلاین باشند.
اما برای این منظور کودکان خود را همانطور که برای دنیای واقعی آماده می کنید، برای جهان سایبری آموزش دهید. در ابتدا این کار را با کنترل و محدودیت زیاد آغار کرده و پس از اینکه کودکان مهارت های فناوری خاص را یاد گرفتند، به آرامی به آن ها آزادی هایی را بدهید تا بتوانند انتخاب های خود را داشته باشند.
در ابتدا به کودکان سایت ها و اپلیکیشن هایی را یاد بدهید که مهارت های ارزشمندی را آموزش می دهند. پدرها و مادرها می توانند تا چند سال به کودکان خود در مورد قوانین و مقررات، ایمنی و خویشتن داری در رسانه های اجتماعی آموزش دهند و پس از آن، آن ها را آزاد بگذارند. در این حالت، کودکان در سن 13 سالگی همه مهارت های لازم برای ورود به شبکه های اجتماعی را یاد گرفته اند.
در ابتدا بهتر است کودکان با جایگزین های ایمن تری نسبت به سایت هایی مانند فیسبوک یا اینستاگرام و توئیتر آشنا شوند و برای مثال بازی های آنلاین انجام دهند. در این بازی ها، بازیکنان می توانند با یکدیگر در مورد روال بازی گفتگو کنند.
استفاده از این اپلیکیشن ها ایده خوبی برای ورود ایمن تر کودکان به دنیا مجازی است اما باز هم به همکاری والدین نیاز است. آنها باید در این بازی ها به عنوان یک بازیکن دیگر حضور داشته و شرایط کودکشان را زیر نظر داشته باشند.
رسانه های اجتماعی در نهایت کودکان را به خود جذب خواهند کرد اما با آموزش درست و هدایت والدین، این ورود بسیار ایمن تر خواهد بود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست