یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

ورقه گیلکی | طرز تهیه ورقه گیلکی


 مواد لازم برای ورقه گیلکی
 
بادمجان متوسط:3عدد
تخم مرغ:4 تا 5 عدد
روغن، نمک و فلفل:به میزان لازم
زردچوبه:یک قاشق چای خوری
 

ورقه گیلکی | طرز تهیه ورقه گیلکی
 
طرز تهیه ورقه گیلکی
1 - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقه هایی به ضخامت 2 سانتی م تر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخ آب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید.
2 - بادمجان ها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید.
3 - یک تابه نچسب را چرب کنید و بادمجان ها را کف آن بچینید. تخم مرغ ها را در یک کاسه شکسته، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
4 - تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخم مرغ ببندند. پس از 6 دقیقه، آن را برش داده و پشت و رو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجه فرنگی، ماست و کته سرو کنید.
نکات
1 - اضافه کردن نصف قاشق چای خوری دارچین اختیاری است.
2 - اگر بادمجان پوست نازک است آن را با پوست خرد و سرخ کنید.
 

ورقه گیلکی | طرز تهیه ورقه گیلکی
نکات تکمیلی در مورد ورقه گیلکی

ورقه گیلکی جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
ورقه گیلکی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

ورقه گیلکی ، طرز تهیه ورقه گیلکی