جمعه, ۱ فروردین, ۱۴۰۴ / 21 March, 2025
مجله ویستا

نان شکم پر | طرز تهیه نان شکم پر


 مواد لازم برای نان شکم پر
 
خمیر نان کروسان (یا خمیر دلخواه) :2 بسته
سیب زمینی پخته و له شده :2 فنجان
گوشت بوقلمون پخته، خرد شده :2 فنجان
پنیر چدار، رنده شده :2 فنجان
لوبیا سبز :یک فنجان
سس دلخواه :نصف فنجان
 
 

نان شکم پر | طرز تهیه نان شکم پر
 
طرز تهیه نان شکم پر
 
1. خمیرها را باز کنید و آن ها را به شکل مثلثی ببرید. ظرف پیتزاپز بزرگی را چرب کنید. خمیرهای مثلثی را از سمت قاعده به هم بچسبانید به طوری که دایره ای توخالی تشکیل شود. رأس مثلث ها باید رو به بیرون باشد.
2. حالا با قاشق سیب زمینی له شده، گوشت، پنیر و لوبیاسبز را روی خمیر بریزید و روی آن سس بریزید. (این دستور نسبی است و اگر خواستید می توانید هر چیزی دلتان خواست به آن اضافه کنید.)
3. حالا رأس مثلث ها را روی مواد برگردانید و با چاقو به آرامی رأس ها را به خمیر زیر مواد بچسبانید تا محکم شود. 
4. حالا خمیر را در فر در دمای 350 درجه به مدت 18 تا 22 دقیقه بپزید تا خمیر طلایی رنگ شود. سپس بگذارید سرد شود و برش بزنید و سرو کنید.
 
 

نان شکم پر | طرز تهیه نان شکم پر
نکات تکمیلی در مورد نان شکم پر

نان شکم پر جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
نان شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

نان شکم پر ، طرز تهیه نان شکم پر