جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه چیکن آلاکینگ


مواد لازم برای چیکن آلاکینگ 

سینه مرغ بدون استخوان  :4 تکه
کره پاستوریزه :100 گرم
قارچ ورقه شده :250 گرم
خامه پاستوریزه :250 میلی لیتر
زرده تخم مرغ :4 عدد
فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد
فلفل دلمه ای سبز :یک عدد

طرز تهیه چیکن آلاکینگ
 
طرز تهیه چیکن آلاکینگ
مرغ ها را به صورت مکعب 1/5 تا 2 سانتی متر خرد کنید.
فلفل دلمه ای ها را خرد کنید.
کره را در ماهی تابه گرم کنید، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن اضافه کند، تفت دهید تا نرم شوند و کنار بگذارید.
دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه و مرغ ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید).  
خامه را به آن بیفزایید و بگذارید تا به جوش آید.
فلفل ها و قارچ ها را اضافه کنید و از روی شعله بردارید.
زرده ها را در حال هم زدن به آن بیفزایید و دوباره روی حرارت بگذارید.
بدون این که بجوشد مرتب هم بزنید و سپس سرو کنید.
 

طرز تهیه چیکن آلاکینگ
نکات تکمیلی در مورد چیکن آلاکینگ

چیکن آلاکینگ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
چیکن آلاکینگ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه چیکن آلاکینگ


همچنین مشاهده کنید