جمعه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۴ / 9 May, 2025
مجله ویستا
طرز تهیه چیکن آلاکینگ
مواد لازم برای چیکن آلاکینگ
سینه مرغ بدون استخوان :4 تکه
کره پاستوریزه :100 گرم
قارچ ورقه شده :250 گرم
خامه پاستوریزه :250 میلی لیتر
زرده تخم مرغ :4 عدد
فلفل دلمه ای قرمز :یک عدد
فلفل دلمه ای سبز :یک عدد

طرز تهیه چیکن آلاکینگ
مرغ ها را به صورت مکعب 1/5 تا 2 سانتی متر خرد کنید.
فلفل دلمه ای ها را خرد کنید.
کره را در ماهی تابه گرم کنید، سپس قارچ و فلفل دلمه ای ها را به آن اضافه کند، تفت دهید تا نرم شوند و کنار بگذارید.
دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه و مرغ ها را تفت دهید تا طلایی رنگ شوند ( برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید).
خامه را به آن بیفزایید و بگذارید تا به جوش آید.
فلفل ها و قارچ ها را اضافه کنید و از روی شعله بردارید.
زرده ها را در حال هم زدن به آن بیفزایید و دوباره روی حرارت بگذارید.
بدون این که بجوشد مرتب هم بزنید و سپس سرو کنید.

چیکن آلاکینگ جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
چیکن آلاکینگ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست