چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بتاتاحاره | طرز تهیه بتاتاحاره
مواد لازم برای بتاتاحاره
طرز تهیه بتاتاحاره
نکات تکمیلی در مورد بتاتاحاره
سیب زمینی متوسط:3 عدد، فندقی
پیاز متوسط:یک عدد، خلالی
روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز:2 قاشق چای خوری
گشنیز ساطوری:3 قاشق غذاخوری
سیر له شده:2 عدد
زردچوبه:یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج کنید.
روغن را دوباره داغ کنید. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید. سیب زمینی را در آن سرخ کنید. هنگامی که سیب زمینی شروع به رنگ گرفتن کرد، زردچوبه، تخم گشنیز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یک دقیقه آن را سرو کنید.
نکات
1. برای سرو آن ماست چکیده، پودر سیر، نعناع، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
2. به جای سیر می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
بتاتاحاره جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بتاتاحاره را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست