یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

بتاتاحاره | طرز تهیه بتاتاحاره


مواد لازم برای بتاتاحاره
 
 سیب زمینی متوسط:3 عدد، فندقی
 پیاز متوسط:یک عدد، خلالی
 روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
 پودر تخم گشنیز:2 قاشق چای خوری
 گشنیز ساطوری:3 قاشق غذاخوری
 سیر له شده:2 عدد
 زردچوبه:یک قاشق چای خوری
 نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم
 
 

بتاتاحاره | طرز تهیه بتاتاحاره
 
طرز تهیه بتاتاحاره
روغن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود، سپس از روغن خارج کنید.
 
روغن را دوباره داغ کنید. در صورت نیاز کمی روغن اضافه کنید. سیب زمینی  را در آن سرخ کنید. هنگامی که سیب زمینی شروع به رنگ گرفتن کرد، زردچوبه، تخم گشنیز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
 
سیر و پیاز را به تابه برگردانید و پس از یک دقیقه آن را سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. برای سرو آن ماست چکیده، پودر سیر، نعناع، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
 
2. به جای سیر می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
 

بتاتاحاره | طرز تهیه بتاتاحاره
 
نکات تکمیلی در مورد بتاتاحاره

بتاتاحاره جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بتاتاحاره را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بتاتاحاره ، طرز تهیه بتاتاحاره