شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

قارچ پلو | طرز تهیه قارچ پلو ایتالیایی


مواد لازم قارچ پلو

کره 3 قاشق غذاخوری
آویشن خشک ½ قاشق چایخوری
قارچ 300 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برنج دانه بلند 1 پیمانه
آب مرغ یا سبزیجات 450 گرم
سیر خرد شده 3 حبه
پیازچه  4 ساقه
پنیر پارمزان رنده شده ¼ پیمانه


قارچ پلو | طرز تهیه قارچ پلو ایتالیایی

طرز تهیه قارچ پلو

    در یک ظرف عمیق مناسب ماکروویو در دار، کره و آویشن را می ریزیم و آنها مخلوط می کنیم. آن را به مدت 1 دقیقه در ماکروویو می گذاریم تا کره ذوب شده و معطر شود. قارچ را به آن اضافه کرده و با کمی نمک و فلفل آن را مزه دار می کنیم. آن را به مدت 8 دقیقه در ماکروویو با قدرت 60 درصد می گذاریم تا آب بیندازد و بپزد. سپس آن را داخل بشقاب می ریزیم.
     در یک بشقاب مشابه دیگر، برنج، آب مرغ،سیر و پیازچه های خردشده را می ریزیم و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم. در آن را گذاشته و به مدت 9 دقیقه در ماکروویو با قدرت 70 درصد قرار می دهیم . 2 پیمانه آب به آن اضافه کرده آن را 9 دقیقه دیگر ماکروویو می کنیم تا برنج کاملاً نرم شود. در این بین گاهی برنج را خارج کرده و کامل هم می زنیم.
    پیازچه را می توانید نگه داشته و در زمان سرو روی ریزوتو خرد کنید.
    برنج را با مخلوط قارچ مخلوط کرده و 2 دقیقه دیگر در ماکروویو می گذاریم تا ریزوتو گرم شود. پنیر پارمزان را در آن ریخته و سرو می کنیم.
    در نهایت ریزوتوی شما نباید داخل بشقاب سرو شل باشد که راه بیفتد. ریزوتو را بلافاصله پس از پخت باید سرو کرد؛ اگر زمان طولانی از پخت آن بگذرد سفت شده و کیفیت خود را از دست می دهد. طرز تهیه قارچ پلو را یاد گرفتیم.


قارچ پلو | طرز تهیه قارچ پلو ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد قارچ پلو

قارچ پلو جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
قارچ پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

قارچ پلو ، طرز تهیه قارچ پلو ایتالیایی