جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا


موادلازم:
کنسرو مارچوبه                1 شیشه معادل 20 عدد
لازانیا                             5 ورق
سس سفید                    1پیمانه
سس فرانسوی                3 قاشق سوپخوری
ژامبون گوشت90درصد        پنج ورق
پنیر گودا رنده شده           نصف پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خردشده  1/4 پیمانه
کیپر                              1قاشق سوپخوری
روغن مایع                      3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل نیم کوب           به میزان لازم


طرز تهیه:
فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کرده و ظرف پیرکسی را چرب می کنیم. لازانیا را در آب جوش با کمی نمک جوشانده تا نرم شود، سپس با آب سرد آبکش می کنیم. سس سفید را با سس فرانسوی مخلوط کرده و آن را در ظرف پیرکس می ریزیم. مارچوبه ها را به دسته های چهارتایی تقسیم کرده، میان ژامبون قرار داده و رول می نماییم. دور ژامبون را با لازانیا پوشانده و رول می کنیم. رول ها را روی سس ها در ظرف چیده و مجددا باقی سس را روی رول ها می ریزیم و سپس روی آن پنیر گودا، فلفل دلمه ای، کیپر و فلفل می پاشیم. ظرف را به مدت 15 دقیقه در فر قرار داده تا پنیر آب شده و رول مارچوبه و لازانیا حاضر شود.
 

نکات تکمیلی در مورد لازانیا

لازانیا جزو پیش غذا - اسنک و رول میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
لازانیا را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه رول مارچوبه و لازانیا