شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
درمان قطعی ناباروری توسط پزشکان ایرانی
ناباروری و نازایی از جمله مشکلاتی است که این روزها گریبان بسیاری از زوجهای جوان را در سراسر جهان گرفته است. ناباروری هایی که ناشی از ابتلا به بیماری، زندگی در شرایط پراسترس و تنش، مصرف غذاها و داروهای شیمیایی و ناسالم و فعالیت در محیطهای صنعتی و آلوده است. اگرچه به باور متخصصان و پزشکان این حوزه، امروز با وجود شیوه های درمان نازایی و ناباروری متعددی که در جهان و کشور ما ایران وجود دارد، دیگر هیچ زوج جوانی نباید نگران مشکلات و اختلالات ناباروری و نازایی باشد اما با وجود این، هستند زوجهایی که به دلیل نداشتن توان مالی برای تامین هزینه های درمان یا نپذیرفتن شیوه ها و شرایط درمان ناباروری و نازایی مانند استفاده از تخمک یا لقاح اهدایی امکان ناباروری را برای همیشه از دست میدهند.در تعریفی که سازمان جهانی بهداشت درباره ناباروری مطرح کرده که به عنوان تعریف کلی ناباروی مورد استفاده قرار میگیرد، زوجی که یک سال به صورت مداوم و بیوقفه بدون استفاده از هیچ وسیله پیشگیری برای بچهدار شدن تلاش کنند و بارداری صورت نگیرد، در این حالت آنها باید نزد متخصص ناباروری بروند تا موقعیت خود را بررسی کنند.
یک عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از موفقیت پزشکان بیمارستان آیت الله طالقانی در درمان شکست مکرر لانه گزینی خبر داد.
این عضو هیئت علمی از موفقیت تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز تحقیقات پیشگیری از بیماری های زنان در درمان «شکست مکرر لانه گزینی» خبر داد و گفت:برخی افراد برای باروری نیاز به IVF دارند و متاسفانه بنا به دلایلی این اقدام با شکست مواجه می شود. در برخی افراد این شکست ها به دفعات مکرر اتفاق می افتد در نتیجه فرد نمی تواند تجربه یک بارداری را داشته باشد و تاکنون در دنیا هیچ درمان قطعی بر این افراد گزارش نشده است.
این فلوشیپ درمان ناباروری، افزود:برای نخستین بار در دنیا تیم تحقیقاتی بخش ناباروری و IVF بیمارستان آیت الله طالقانی به سرپرستی دکتر ساغر صالح پور و دکتر شهرزاد زاده مدرس موفق به درمان شکست مکرر لانه گزینی با استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) شد.
این متخصص زنان و زایمان در ادامه یادآور شد:فاکتورهای رشد پلاکتی از خون محیطی خود فرد گرفته می شود و سپس در فضای آزمایشگاهی پلاکت و گلبول های قرمز خون از یکدیگر جدا و تنها پلاکت که حاوی فاکتورهای رشد فراوان است به رحم مادر تزریق می شود.
وی افزود:نتایح تحقیقات انجام شده روی 20 بیمار نشان داد 18 خانم به کمک این روش توانستند بارداری داشته باشند و بکار بردن این روش برای آنها هیچ عارضه ای به همراه نداشته است.
تاکنون از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) در حوزه های مختلف پزشکی مانند چشم پزشکی، ارتوپدی و... استفاده شده اما در حوزه شکست مکرر لانه گزینی در ناباروری و IVF برای اولین بار در جهان در بیمارستان آیت الله طالقانی انجام شد.
درمان قطعی ناباروری توسط پزشکان ایرانیایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست