شنبه, ۲۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 18 May, 2024
مجله ویستا

املت جوانه ماش | طرز تهیه املت جوانه ماش


 مواد لازم برای املت جوانه ماش
 

1 پیمانه جوانه ماش

1 عدد سفیده تخم مرغ

4/1 پیمانه قارچ

8/1 پیمانه فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده

1 عدد گوجه فرنگی متوسط

به مقدار لازم نمک و فلفل

8/1 پیمانه پنیر صبحانه نگینی شده

2 ق س روغن یا کره

1 ق س آبلیمو


املت جوانه ماش | طرز تهیه املت جوانه ماش

طرز تهیه املت جوانه ماش

قارچ ها را شسته و ورقه ورقه کنید. کمی آبلیمو روی آنها ریخته و بعد در یک تابه روی حرارت زیاد با مقدار کمی روغن تفت دهید تا سبک شود. جوانه را هم افزوده کمی حرارت دهید تا نرم شود. گوجه فرنگی را برش زده، دانه های آن را جدا کرده و فیله آن را به شکل مربع های کوچک برش بزنید.

در تابه ای روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. گوجه فرنگی های خردشده را در تابه بریزید و حرارت دهید تا نرم شوند. حالا قارچ ، فلفل دلمه ای و جوانه را هم افزوده و کمی تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب با دیگر مواد مخلوط کنید.

سفیده را در کاسه ای ریخته و با چنگال هم بزنید. مواد را در سطح تابه پخش کنید و حالا سفیده تخم مرغ را روی آنها بریزید، در تابه را بگذارید تا سفیده خودش را بگیرد.

حرارت را خاموش کرده و املت را در ظرف مورد نظر بکشید. می توانید روی آن را با تکه های پنیر صبحانه تزئین کنید. این املت را با نان جو و آب پرتقال سرو کنید. 

نکات تکمیلی در مورد املت جوانه ماش

املت جوانه ماش جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
املت جوانه ماش را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

املت جوانه ماش ، طرز تهیه املت جوانه ماش