شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

سالمون بخارپز | طرز تهیه ماهی سالمون بخارپز


مواد لازم سالمون بخارپز

فیله سالمون با پوست 1300 گرم

قارچ 70 گرم
تره فرنگی ½ پیمانه
سیر 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
سس سویا 1 قاشق سوپخوری
جعفری تازه 1 قاشق سوپخوری
روغن کنجد 1 قاشق چایخوری
پودر فلفل دلمه ای قرمز ⅛ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ⅛ قاشق سوپخوری


سالمون بخارپز | طرز تهیه ماهی سالمون بخارپز

دستور تهیه سالمون بخارپز

    8 قارچ متوسط تقریبا 70 گرم است، ساقه آنها را بگیرید و نازک خرد کنید تا 1 پیمانه شوند. تره‮فرنگی‮ها را نصف کرده و نازک خرد کنید. سپس آن را بشویید. 1 عدد تره‮فرنگی بزرگ کافی است و فقط از قسمت‮های سفید آن استفاده کنید. 3 حبه سیر متوسط را ریز خرد کنید تا 1 قاشق سوپخوری شوند. جعفری را نیز خرد کنید.
    سالمون را شسته و آنها را کاملاً خشک کنید. طرف پوست فیله‮ها را روی ظرفی ضد حرارت و کم عمق قرار داده و اجازه دهید برای 51 دقیقه در دمای اتاق باقی بمانند.
    فلفل قرمز، ½ قاشق چایخوری نمک و ⅛ قاشق سوپخوری فلفل سیاه را روی فیله‮ها پاشیده، سیر، تره‮فرنگی و قارچ‮ها را به ترتیب روی آنها اضافه کنید.
    ظرف سالمون را در بخارپز قرار دهید. در بخارپز را بگذارید و برای 8 تا 10 دقیقه ماهی را بپزید تا کاملاً همه جای آن پخته شود.
    با فرو کردن چنگال در ضخیم‮ترین قسمت ماهی چک کنید که خوب پخته است یا نه. وقتی از پخت ماهیها مطمئن شدید سالمون و مواد بخارپز شده را به ظرف منتقل کنید.
    سس سویا را روی ماهی بریزید.
    سپس روغن زیتون و کنجد را درون تابه کوچکی ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود (حواستان باشد که روغن زیاد داغ نشود که دود کند و بوی سوختگی بدهد). روغن داغ شده را روی سالمون و سبزیجات بخارپز شده که در بشقاب سرو قرار دارند بریزید تا پوششی کرانچی روی ماهی ایجاد شود. سپس با جعفری خرد شده تزئین کنید و سریع تا داغ است سرو کنید. طرز تهیه ماهی بخار پز برای مهمانی های رسمی به دردتان می خورد.


سالمون بخارپز | طرز تهیه ماهی سالمون بخارپز

نکات تکمیلی در مورد سالمون بخارپز

سالمون بخارپز جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالمون بخارپز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سالمون بخارپز ، طرز تهیه ماهی سالمون بخارپز