سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

پلو قهوه ای | طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات


 مواد لازم برای پلو قهوه ای با سبزیجات
 
سینه مرغ خرد شده= 400 گرم
استاک مرغ =سه و نیم پیمانه
برنج قهوه ای= سه پیمانه
هویج نگینی خرد شده =دو عدد
کلم بروکلی و گل کلم خرد شده= هر کدام نصف پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده =یک عدد
ذرت شیرین =1/3 پیمانه
جعفری و گشنیز خرد شده =سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن زیتون= به میزان لازم
 
 
 

پلو قهوه ای | طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات
 
 
طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات
سینه مرغ را خرد کرده و با کمی نمک و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمه ای، ذرت و سپس کلم بروکلی و گل کلم خرد شده را اضافه کنید. در پایان سبزی ها را افزوده و برنج را شسته و به سبزی ها اضافه کرده و استاک مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم کرده، سپس سرو کنید.
 

پلو قهوه ای | طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات
نکات تکمیلی در مورد پلو قهوه ای

پلو قهوه ای جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
پلو قهوه ای را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

پلو قهوه ای ، طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات