شنبه, ۲۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 8 February, 2025
مجله ویستا

گوشت بند انگشتی(هندی)


● مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۱ کیلوگرم
زنجبیل خرد شده=۱ قاشق چایخوری
سیر له شده=۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
پودر هل=۲/۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون=۱ …

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده=۱ کیلوگرم

زنجبیل خرد شده=۱ قاشق چایخوری

سیر له شده=۱ قاشق غذاخوری

پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری

پودر هل=۲/۱ قاشق چایخوری

نمک=۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس:

تمر هندی=۲ قاشق غذاخوری

آب=۳ لیوان(۶۰۰ میلی لیتر)

روغن حیوانی=۲ قاشق غذاخوری

سیر=۵ حبه

چوب دارچین=۱ عدد

گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده=۲ عدد

پودر زنجبیل=۱ قاشق چایخوری

ماست=۱ پاکت(۲۰۰ گرم)

طرز تهیه:

۱. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت یک انگشت شکل دهید.

۲. تمر را در آب خیس کنید.

۳. سیر و دارچین را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگی،زنجبیل و ماست و سس تمر پس از خیس خوردن را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا بجوشد.

۴. گوشتها را یکی یکی به مخلوط در حال جوش اضافه کنید سر ظرف را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزید.

فریال