چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طزر تهیه سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی


مواد لازم سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی


گوجه گیلاسی  250 گرم

کوسکوس یا بلغور گندم   1 پیمانه

فلفل تازه آسیاب شده ¾ پیمانه

برگ ریحان تازه  ½ پیمانه

سرکه بالزامیک  3 قاشق غذاخوری

پیاز  2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون بودار  1 قاشق غذاخوری

نمک درشت  به مقدار لازم


طزر تهیه سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی


طرز تهیه سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی


    قابلمه متوسطی را پر از آب و نمک کنید و بگذارید بجوشد. سپس بلغور را که از قبل خیس کردیم، در آب در حال جوشیدن می ریزیم و به مدت 15 ثانیه آن را در همان وضعیت نگه می داریم؛ سریع آبکش می کنیم و آب سرد روی آن می ریزیم.
    اما اگر از کوسکوس استفاده می کنیم، یک دقیقه آن را در تابه بدون روغن تفت می دهیم، سپس در آب در حال جوشیدن به مدت 5 دقیقه می پزیم، آبکش می کنیم و روی آن آب سرد می ریزیم.
    کوسکوس یا بلغور گندم، گوجه فرنگی (گوجه های کوچک را به دو نیم و بزرگترها را به 4 نیم تقسیم می کنیم)، ریحان (هر برگ ریحان را دو تکه می کنیم)، پیاز (ریز خرد می کنیم)، سرکه، روغن و ½1  قاشق چای خوری نمک و فلفل را در کاسه بزرگی مخلوط می کنیم. خوب هم می زنیم و می گذاریم در دمای محیط بماند تا آماده سرو شود. حداقل 15 دقیقه ( یا تا 1 ساعت). خوب هم می زنیم و با برگ ریحان درسته تزیین می کنیم.
 


طزر تهیه سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی

نکات تکمیلی در مورد سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی

سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طزر تهیه سالاد کوسکوس و گوجه گیلاسی