یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

چیکن راتاتویی | طرز تهیه چیکن راتاتویی


مواد لازم برای چیکن راتاتویی
  سینه مرغ بدون استخوان:یک عدد، حبه ای
 بادمجان کوچک:3 عدد، حلقه حلقه
 کدوی متوسط:یک عدد، حلقه حلقه
 فلفل دلمه ای قرمز:یک عدد، خرد کرده
 قارچ:100 گرم، ورقه ورقه
 سیر:دو حبه، رنده شده
  گوجه فرنگی متوسط:2 عدد، خرد کرده
  روغن مایع:6 قاشق غذاخوری
 نمک و فلفل:به میزان لازم
 
 

چیکن راتاتویی | طرز تهیه چیکن راتاتویی
 
 
طرز تهیه چیکن راتاتویی
 
روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را نمک و  فلفل پاشیده و 10 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود، سپس آن را از قابلمه خارج کنید.
 
هر کدام از سبزیجات را 4 تا 5 دقیقه در روغن سرخ کنید. در صورت نیاز کمی روغن به غذا اضافه کنید. 
 
مرغ و سبزیجات تفت داده شده را به تابه برگردانده و با یک دوم پیمانه آب جوش روی شعله ملایم و با در بسته نیم ساعت بپزید تا سبزیجات کاملا نرم شود. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.
 
 
نکات
 
1. این غذا را می توانید با مرغ پخته شده باقیمانده از یک غذای دیگر تهیه کنید.
 
2. برای طعم بهتر، مرغ را قبل از سرخ کردن ادویه لمون پپر، بپاشید.
 

چیکن راتاتویی | طرز تهیه چیکن راتاتویی
نکات تکمیلی در مورد چیکن راتاتویی

چیکن راتاتویی جزو غذای ملل - فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
چیکن راتاتویی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

چیکن راتاتویی ، طرز تهیه چیکن راتاتویی


همچنین مشاهده کنید