سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا

برنج قرمز | طرز تهیه برنج قرمز


مواد لازم برای برنج قرمز



    برنج 500 گرم خیس کرده
    آب سرد 5/2 پیمانه یا 600 میلی لیتر
    روغن 3 قاشق غذاخوری
    پیاز 1 عدد کوچک ریز خرد شده
    فلفل قرمز 1 تا 3 عدد یا پودر فلفل قرمز 2/1 قاشق چایخوری
    زنجبیل تازه 1 قاشق مرباخوری
    هویج مکعب ریز خرد شده 2 عدد متوسط
    کلم رشته رشته 60 گرم
    قارچ چهار قاچ 125 گرم
    پاپریکا 1 قاشق مرباخوری
    رب گوجه 2 قاشق مرباخوری
    سویا سس 1 قاشق غذاخوری
    برای تزین 2/1 خیار اسلایس
    پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری


برنج قرمز | طرز تهیه برنج قرمز



طرز تهیه برنج قرمز



    برنج را کته کرده بعد بگذارید خنک شود.روغن را داغ کرده پیاز و فلفل قرمز و یا پودر آنرا تفت دهید سپس زنجبیل و هویج را تفت داده سپس کلم را اضافه کنید سپس تمام مواد را ریخته حدود 6 دقیقه یا تا جایی که سبزیجات نرم شود تفت دهید. در آخر برنج را ریخته و روی حرارت متوسط مخلوط کنید و بعد با خیار و پیاز داغ تزیین کنید.
 


برنج قرمز | طرز تهیه برنج قرمز

 

نکات تکمیلی در مورد برنج قرمز

برنج قرمز جزو غذای ملل - چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
برنج قرمز را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

برنج قرمز ، طرز تهیه برنج قرمز