یکشنبه, ۱۶ دی, ۱۴۰۳ / 5 January, 2025
سرطان سینه | زنانی که حتما سرطان سینه می گیرند!
آمار مبتلایان به سرطان سینه چرا اینقدر زیاد شده است؟ تا به حال به این فکر کرده اید که علت اصلی ابتلا به سرطان پستان در زنان چه می تواند باشد؟ یا اینکه چرا زنان امروزی بیشتر مبتلا به این سرطان کشنده می شوند؟
یک متخصص رادیوتراپی آنکولوژی، گفت:استرس سیستم ایمنی بدن را تخریب کرده و فرد در معرض پذیرش بسیاری از بیماری ها همچون سرطان سینه قرار می گیرد. محمدرضا قوام نصیری عضو هیأت رئیسه این کنفرانس گفت:در این کنفرانس یک روزه به بحث درباره مسائل مختلف در زمینه های سرطان های سینه و بیماری های مربوط به زنان و بارداری خواهیم پرداخت.
برای درمان سرطان در زنان باردار توجه به روش های درمانی و اینکه چه عوارضی ممکن است برای مادر و جنین در پی باشد، بسیار حائز اهمیت است. وی افزود : هدف ما این است که با استفاده از دانش و مطالب علمی روز عملکرد پزشکان و متخصصان این حوزه را ارتقاء دهیم. همچنین برای درمان زنان باردار مبتلا به سرطان ابتدا باید بررسی کرد که جنین در هفته چندم حاملگی قرار داشته چرا که معمولا تکامل جنین در سه ماهه اول اتفاق می افتد و استفاده از هر روش درمانی برای مادر و بیشترین عوارض را برای جنین در پی خواهد داشت.
یک بحث مهم دیگر توجه به عوارض درمان است که در مدت زمان طولانی اتفاق می افتد و به دلیل اینکه در کوتاه مدت خود را نشان نمی دهد حتی مراکز مهم علمی دنیا نیز نتوانسته اند در این مورد نظریات و نتایج برجسته ای ارائه دهند.
عضو هیأت رئیسه کنفرانس در مورد علل گسترش روزافزون سرطان های سینه در زنان ایرانی گفت:ابتدا باید به روش زندگی صنعتی و شهری که استرس های زیادی را به زنان تحمیل می کند اشاره کرد. استرس سیتم ایمنی بدن را به شدت تضعیف می کند و باعث می شود زنان به طور خاص آسیب پذیر شده و خطر ابتلا به سرطان در آنها افزایش پیدا کند.
وی همچنین به نقش تغذیه نادرست در ابتلا به سرطان سینه اشاره کرد و گفت:استفاده از موادغذایی با روغن های نامطلوب و مضر و استفاده زیاد از چربی ها بسیار خطرآفرین بوده و احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد. هر زن ایرانی باید در برنامه غذایی خود حتما سبزیجات تازه و ویتامین ها استفاده کند. همچنین طبخ غذا به صورت آب پز و بخارپز در پیشگیری از این سرطان بسیار کمک کننده است. وی ادامه داد:از طرفی هم باید دانست تمامی بحث سرطان سینه همچون دیگر سرطان ها شناخته شده نیست.
متخصص رادیوتراپی آنکولوژی، درباره سن ابتلا به این سرطان گفت:در کشورهای پیشرفته از سنین 50 به بعد شاهد ابتلا به این سرطان هستیم اما متأسفانه در ایران طبق آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت این سن 10 سال کمتر از کشورهای پیشرفته دنیاست و در 40 سالگی نیز دیده می شود.
وی در پاسخ به سوالی که آیا زنی که سرطان او به طور کامل درمان شده می تواند باردار شود یا خیر، گفت:زنانی که کاملا درمان شده اند اگر بعد از گذشت دو تا سه سال تغییرات هورمونی چشمگیری نداشته باشند بارداری شان بدون اشکال خواهد بود.
سرطان سینه ، زنانی که حتما سرطان سینه می گیرند!ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست