دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پوره بادنجان هندی


مواد لازم پوره بادنجان هندی

بادنجان     2 عدد بزرگ
روغن     4 قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده     1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی ریز خرد شده     3 عدد
پودر گشنیز     1 قاشق غذاخوری
پودر چیلی     ¼  قاشق چایخوری
نمک     به میزان لازم
خردل     ¼  قاشق چایخوری
نعنای خشک     کمی
گشنیز تازه     برای تزئین
پیازچه     3 عدد کوچک (برای تزئین)


طرز تهیه پوره بادنجان هندی


طرز تهیه پوره بادنجان هندی

    بادنجانها را با پوست روی شعله پخش کن و یا داخل فر داغ و یا در منقل و روی زغال کاملاً کبابی می کنیم به طوری که پوست آنها کاملاً سیاه گردد و خود بادنجانها نرم  شوند. سپس بادنجانها را کنار می گذاریم تا خنک شوند. پس از خنک شدن، پوست آنها را در زیر آب می گیریم و آنها را داخل یک کاسه ریخته و له می کنیم تا به صورت خمیری در آید.
    داخل یک تابه مناسب، روغن را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. سپس پیاز را داخل آن می ریزیم و آن را تفت می دهیم تا قهوه ای گردد. سپس گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و کمی می پزیم. پودر چیلی، پودر گشنیز و نمک را اضافه کرده و چند دقیقه مواد را روی حرارت مخلوط می کنیم. سپس بادنجانهای کباب شده را به مواد اضافه می کنیم.
    در تابه را گذاشته و حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم تا آب آن جمع گردد و به حالت پوره در آید.
    خردل و نعناع را داخل پوره می ریزیم و کمی دیگر آن را مخلوط کرده و سپس از روی حرارت بر می داریم.
    پوره را داخل ظرف مناسب می کشیم و روی آن را با شاخه های گشنیز تازه و پیازچه تزئین نموده و با نان یا برنج سرو می کنیم. این غذا را هم می توان به صورت سرد سرو نمود و هم به صورت گرم.


طرز تهیه پوره بادنجان هندی

نکات تکمیلی در مورد پوره بادنجان هندی

پوره بادنجان هندی جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره بادنجان هندی را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 7 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پوره بادنجان هندی