شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

سالاد استیک | طرز تهیه سالاد استیک همراه کلم بروکسل


  مواد لازم برای سالاد استیک همراه کلم بروکسل
 
هویج کوچک  1 عدد
سیب زمینی کوچک  1 عدد
پیاز قرمز  1 عدد
روغن زیتون  2 و ½  قاشق غذاخوری
کلم بروکسل 250 گرم
گوشت استیک  2 تکه، 500 گرم
سرکه قرمز  1 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک  2 قاشق چای خوری
خردل   1 قاشق چای خوری
سبزی تازه  برای سرو کردن
 
 

سالاد استیک | طرز تهیه سالاد استیک همراه کلم بروکسل
 
طرز تهیه سالاد استیک همراه کلم بروکسل
ابتدا هویج ها را سر و ته گرفته، پوست بگیرید و سیب زمینی ها و کلم بروکسل ها را نصف کنید. پیاز را نصف کرده به شکل قاچ های باریک برش دهید. چربی استیک را بگیرید.
فر را با دمای 200 درجه ی سانتی گراد (180 درجه برای فرهای فن دار) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
هویج، سیب زمینی و پیاز را داخل یک سینی بچینید. 1 قاشق غذاخوری روغن را روی آن ها بچکانید و نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا به آن ها آغشته شوند.
35 دقیقه تا زمانی که نرم شوند در فر بریانی کنید و پس از گذشت نیمی از این زمان آن ها را از آن طرف کنید.
کلم بروکسل را داخل سینی دیگر قرار دهید و 2 قاشق چای خوری روغن را روی آن بچکانید و نمک و فلفل بزنید و هم بزنید تا به آن ها آغشته شود. 20 دقیقه تا زمانی که طلایی شوند در فر بریانی کنید و پس از گذشت نیمی از این زمان آن ها را از آن طرف کنید.
در این مدت، یک تابه را روی شعله ی نسبتا زیاد، داغ کنید. استیک را داخل آن قرار داده و 1 قاشق چای خوری روغن روی آن بریزید. نمک و فلفل بزنید و 3 تا 4 دقیقه تا زمانی که به حالت متوسط پخت یا حالت دل خواه شما برسد بپزید و در میانه ی راه از آن رو کنید. بگذارید 3 دقیقه در تابه ای که زیر آن خاموش است بماند سپس از تابه خارج کنید. باقی روغن را داخل تابه بریزید و شعله را کم کنید. سرکه ها و خردل را داخل تابه روی استیک بریزید و نمک و فلفل بزنید.
استیک را به شکل برش های باریک ببرید. استیک، مخلوط هویج و کلم بروسل را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید و بین بشقاب ها تقسیم کنید. با سبزی تازه تزئین کنید.
 

سالاد استیک | طرز تهیه سالاد استیک همراه کلم بروکسل
نکات تکمیلی در مورد سالاد استیک

سالاد استیک جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
سالاد استیک را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

سالاد استیک ، طرز تهیه سالاد استیک همراه کلم بروکسل