دوشنبه, ۱۸ تیر, ۱۴۰۳ / 8 July, 2024
مجله ویستا

پای لیمو


پای لیمو

● مواد لازم
▪ کره ۵۰ گرم
▪ رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
▪ آرد ۲ و نیم پیمانه
▪ آرد ذرت ۵۰ گرم
▪ شکر ۲۰۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ ۳ عدد
▪ شکر ۱ قاشق غذاخوری
▪ آب لیمو ترش نصف پیمانه
▪ شیر …

مواد لازم

کره ۵۰ گرم

رنده پوست لیمو ۱ قاشق غذاخوری

آرد ۲ و نیم پیمانه

آرد ذرت ۵۰ گرم

شکر ۲۰۰ گرم

زرده تخم مرغ ۳ عدد

شکر ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش نصف پیمانه

شیر یا آب سرد ۱ پیمانه

کره سرد ۱۵۰ گرم

روغن جامد ۵۰ گرم

نمک ۴/۱ قاشق چایخوری

آب سرد نصف پیمانه

خامه جهت تزئین ۲۰۰ گرم

طرز تهیه

برای تهیه خمیر ابتدا نمک و آرد و شکر را با هم مخلوط کرده بعد روغن و کره سرد را به آن اضافه کنید و با انگشت ماساژ دهید تا به صورت گلوله های ریز در آید بعد کم کم آب را اضافه کنید تا خمیر مورد نظر به دست آید . خمیر را ۲۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید بعد روی صفحه ای که کمی آرد پاشیده اید خمیر را به ضخامت نیم ساعت باز کرده و داخل قالب پای طوری قرار داده تا دیواره ظرف را بپوشاند . اضافات خمیر را از اطراف گرفته و با چنگال روی خمیر را چند سوراخ کرده و روی خمیر کاغذ روغنی انداخته و در فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه گذاشته تا خمیر نیم پز شود بعد از فر خارج کرده کاغذ روغنی را برمی داریم و مجدد ۲۰ دقیقه دیگر در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم تا بپزد . بعد از فر خارج و اجازه دهید کاملاٌ سرد شود . برای تهیه سس پای آرد ذرت و شکر را در یک قابلمه کوچک ریخته بعد شیر سرد و آب لیمو ترش و رنده پوست لیمو را اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار داده و مرتب هم بزنید بعد کمی که غلیظ شد از مایع با قاشق برداشته و کم کم به زرده های تخم مرغ اضافه کنید تا زرده ها کم کم گرم شود . ( زرده ها را از قبل با چنگال بزنید ) . توجه اینکه یک باره مایع را به تخم مرغ ها اضافه نکنید زیرا زرده ها لخته شده و بوی نامطبوع به کرم می دهد بعد مجدد مایع را روی حرارت گذاشته و کره را اضافه کنید تامایع غلظت لازم را به دست آورد . بعد از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا کاملاٌ خنک شود . در صورتی که از خامه می خواهید استفاده کنید کف خمیر پای پخته شده ۲ قاشق غذاخوری خامه بریزید بعد کرم لیمو را که کاملاٌ خنک شده روی آن ریخته و با بقیه خامه تزئین کنید .

نکته :

این کرم را می توان با مرنگ سرو کنید و یا اینکه با خامه زده شده برای لا به لای کیک استفاده کنید .

groohashpazi.blogfa.com