یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
سالاد برنج هندی | طرز تهیه سالاد برنج هندی
مواد لازم سالاد برنج هندی
برنج قهوه ای 100 گرم
برگ گشنیز خردشده 1 پیمانه
برنج سفید ¾ پیمانه
کشمش ⅓ پیمانه
مغز بادام ⅔ پیمانه
ماست ⅔ پیمانه
ترشی لیمو (هندی) ½1قاشق غذاخوری
طرز تهیه سالاد برنج هندی
برنج معمولی و برنج قهوه ای را جداگانه بپزید. برنج سفید را می توانید به روش چلوی سریع بپزید. سپس آنها را در ظرفی بریزید تا خنک شوند.
در این فاصله یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و بادام ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن تفت دهید.
ترشی لیمو، ماست و یک قاشق غذاخوری آب را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
از کشمش، بادام و برگ گشنیز هر کدام به اندازه 1 قاشق غذاخوری برای تزئین نگه دارید. بقیه کشمش، بادام و برگ گشنیز را به همراه برنج و مخلوط ماست در ظرفی بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید.
غذا را با کشمش، گشنیز و بادام تزیین نموده، سرو کنید.
سالاد برنج هندی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد برنج هندی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست