یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

سالاد برنج هندی | طرز تهیه سالاد برنج هندی


مواد لازم سالاد برنج هندی

برنج قهوه ای  100 گرم

برگ گشنیز خردشده  1 پیمانه

برنج سفید  ¾ پیمانه

کشمش  ⅓ پیمانه

مغز بادام  ⅔ پیمانه

ماست  ⅔ پیمانه

ترشی لیمو (هندی)  ½1قاشق غذاخوری


سالاد برنج هندی | طرز تهیه سالاد برنج هندی


طرز تهیه سالاد برنج هندی

    برنج معمولی و برنج قهوه ای را جداگانه بپزید. برنج سفید را می توانید به روش چلوی سریع بپزید. سپس آنها را در ظرفی بریزید تا خنک شوند.
    در این فاصله یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید و بادام ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در آن تفت دهید.
    ترشی لیمو، ماست و یک قاشق غذاخوری آب را در کاسه ای با هم مخلوط کنید.
    از کشمش، بادام و برگ گشنیز هر کدام به اندازه 1 قاشق غذاخوری برای تزئین نگه دارید. بقیه کشمش، بادام و برگ گشنیز را به همراه برنج و مخلوط ماست در ظرفی بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید.
    غذا را با کشمش، گشنیز و بادام تزیین نموده، سرو کنید.
 


سالاد برنج هندی | طرز تهیه سالاد برنج هندی

نکات تکمیلی در مورد سالاد برنج هندی

سالاد برنج هندی جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
سالاد برنج هندی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سالاد برنج هندی ، طرز تهیه سالاد برنج هندی