دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا

کدوی شکم پر | طرز تهیه کدوی شکم پر


 مواد لازم طرز تهیه کدوی شکم پر
 کدو سبز متوسط 4 عدد
 نمک و فلفلکمی
 کره 2 قاشق غذاخوری
 پیاز متوسط خرد شدهیک عدد
 سیر خرد شدهیک عدد
 خرده نان خشک یک سوم پیمانه
 پنیر مازارلای رنده شده حدود 2 پیمانه
 

کدوی شکم پر | طرز تهیه کدوی شکم پر
 
 
طرز تهیه طرز تهیه کدوی شکم پر
 
 
فر را روی 175 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
ظرف مناسب کمی گود را کمی چرب کنید.
انتهای کدوی شسته شده را ببرید و طولی برش بزنید داخل آن را با قاشق کمی خالی کنید. داخل کدوی خالی شده کمی نمک و فلفل بریزید و در ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار دهید.
کره را در ماهیتابه گرم کنید، پیاز و سیر را کمی تفت دهید سپس خرده های کدو را که خارج کرده بودید، با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود. نمک و فلفل را اضافه کنید. در این زمان خرده نان را نیز اضافه کنید و هم بزنید و پخت را به مدت یک دقیقه ادامه دهید. سپس از روی حرارت بردارید.
مواد تفت خورده را بین کدوها تقسیم کنید کمی پنیر روی هر یک بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر کمی طلایی شود.
 

کدوی شکم پر | طرز تهیه کدوی شکم پر
نکات تکمیلی در مورد کدوی شکم پر

کدوی شکم پر جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
کدوی شکم پر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کدوی شکم پر ، طرز تهیه کدوی شکم پر