پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه فریتاتا ی سوسیس و سیب زمینی و اسفناج


مواد لازم فریتاتای سوسیس و سیب زمینی و اسفناج


سیب زمینی پخته شده     1 عدد متوسط
پیاز     1 نصفه
کره     4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ     6 عدد
نمک و فلفل     به میزان لازم
سوسیس     12 عدد
ریحان خرد شده     2 پیمانه
پنیر پارمژان رنده شده     ½ پیمانه


طرز تهیه فریتاتا ی سوسیس و سیب زمینی و اسفناج

 

طرز تهیه فریتاتای سوسیس و سیب زمینی و اسفناج

    در یک تابه کره را می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی گرم شود. سوسیس ها را داخل کرۀ داغ شده می ریزیم و کمی سرخ می کنیم تا رنگ آنها قهوه ای شود. سپس به کمک یک چنگال و چاقو سوسیس ها را باریک باریک می بریم.
    پیاز را خرد می کنیم و پس از اینکه سوسیس ها کمی پخت، پیاز خرد شده را داخل آن می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا پیازها نرم و طلائی رنگ شوند. سیب زمینی پخته را در ابعاد 2 سانتیمتری خرد می کنیم و آنها را نیز به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و آنها را نیز کمی سرخ می کنیم تا شروع به تغییر رنگ کنند. ریحان، اسفناج و پنیر را به مواد اضافه می کنیم. فریتاتا را با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را می زنیم و سپس آنها را روی مواد داخل تابه می ریزیم. سپس حرارت را ملایم می کنیم. در آن را می گذاریم تا کم کم بپزد. می توان آن را روی کباب پز یا منقل نیز گذاشت.
 

نکات تکمیلی در مورد فریتاتا

فریتاتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
فریتاتا را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه فریتاتا ی سوسیس و سیب زمینی و اسفناج


همچنین مشاهده کنید