شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی


مواد لازم مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

سینه مرغ خرد شده     700 گرم
نشاسته ذرت     1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
روغن گیاهی     6 قاشق چایخوری
پیاز نگینی خرد شده     1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای نگینی     2 عدد
سیر له شده     6 حبه
سرکه     2 قاشق غذاخوری
سس سویا     2 قاشق غذاخوری
ریحان تازه نصف شده     ½1 پیمانه
برنج سفید پخته شده برای سرو غذا


طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی


    قطعه های مرغ را با دستمال آشپزخانه کاملاً خشک می کنیم. مرغ ها را داخل نشاسته می غلطانیم تا کاملاً پوشیده شوند. سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
    در یک تابه بزرگ کم عمق، 2 قاشق چایخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا داغ شود. نیمی از مرغ ها را داخل آن می ریزیم و به مدت 2 الی 3 دقیقه هر طرف آنها را تفت می دهیم تا قهوه ای رنگ شوند ولی کاملاً نپزد. سپس آنها را از روغن خارج می کنیم و در یک بشقاب کنار می گذاریم. همین کار را با 2 قاشق چایخوری دیگر روغن و بقیه مرغ انجام می دهیم. آنها را نیز پس از سرخ شدن داخل بشقاب می گذاریم. آنها را کنار می گذاریم.
    در یک تابه تمیز، دو قاشق چایخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم. پیاز خرد شده و فلفل دلمه ای را داخل آن می ریزیم و به مدت 3 دقیقه آنها را تفت می دهیم. سپس سیر له شده را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر تفت می دهیم.
    پیمانه آب، سرکه، سس سویا و مرغ های سرخ شده را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و می گذاریم حدوداً 1 دقیقه بپزد و مرغ ها مغز پخت شوند. سپس آن را از روی حرارت بر می داریم و ریحان تازه را با آن مخلوط کرده و در صورت تمایل آن را روی برنج سفید پخته شده می ریزیم و سریعاً سرو می کنیم.
 


طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی

نکات تکمیلی در مورد مرغ و ریحان

مرغ و ریحان جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
مرغ و ریحان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه مرغ و ریحان سرخ شده تایلندی