پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

آبگوشت بادمجان | طرز تهیه آبگوشت بادمجان


 مواد لازم آبگوشت بادمجان


گوشت ماهیچه با استخوان     750 گرم
لپه     150 گرم
بادنجان قلمی     2 الی 3 عدد
روغن     150 گرم
غوره     250 گرم
رب گوجه فرنگی 1 الی 2 قاشق سوپخوری
سیب زمینی استانبولی     5 الی 6 عدد
نمک و فلفل     به میزان لازم
زرد چوبه     1 قاشق مرباخوری
پیاز     2 الی 3 عدد


طرز تهیه آبگوشت بادمجان



    پیازها را خرد کرده و آنها را به همراه گوشت داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. 5 الی 6 لیوان آب روی آنها ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا نیم پز شوند.
    لپه ها را می شوئیم و آنها را به مواد داخل قابلمه اضافه می کنیم. قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا لپه و گوشت کاملاً بپزند.
    پوست بادنجان ها را می گیریم، آنها را شسته و به صورت حلقه حلقه می بریم و کمی نمک روی آنها می ریزیم تا تلخی آنها گرفته شود. داخل یک تابه مناسب مقداری روغن می ریزیم و بادنجان ها را شسته تا نمک اضافه آنها برود، سپس خشک می کنیم و  روی حرارت ملایم سرخ می کنیم.
    سیب زمینی را پوست می کنیم و با غوره و بادنجان سرخ شده داخل آبگوشت می ریزیم. سیب زمینی که پخته شد، رب گوجه فرنگی و نمک و کمی ادویه در آبگوشت می ریزیم و بعد از چند جوش، آبگوشت را در ظرف می کشیم.


آبگوشت بادمجان | طرز تهیه آبگوشت بادمجان

نکات تکمیلی در مورد آبگوشت بادمجان

آبگوشت بادمجان جزو آبگوشت و اشکنه میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
آبگوشت بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

آبگوشت بادمجان ، طرز تهیه آبگوشت بادمجان