چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

سوتی پلو اردبیل | طرز تهیه سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )


مواد لازم سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

شیر 4 پیمانه
برنج خیس کرده 4 پیمانه
روغن حیوانی یا کره به میزان لازم
گلاب و عرق هل دو قاشق

طرز تهیه سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

شیر رو داخل قابلمه بریزین تا داغ بشه و هنگام جوشیدن برنج رو داخلش بریزین و بذارین بجوشه . وقتی جوشید روغن و یا کره رو اضافه کنین . وقتی برنج دیگه خشک شد و آب یا سیری داخلش نبود ، دم کنین . اگه هنوز برنج نپخته بود میتوین کمی دیگه بهش شیر و در این هنگام عرق هل رو اضافه کنین . پس از دم کردن برنج مراقب باشین که بیش از بیست دقیقه نمونه . این کته زود ته دیگ میبنده و ته دیگ خوشرنگی هم میشه . پس از کشیدن در دیس ، با خلال پسته تزیین وسرو کنین .


سوتی پلو اردبیل | طرز تهیه سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )

نکات

این پلو برای چهارشنبه سوری همراه با خرما و روغن حیوانی و کشمش سرو میشود .
در صورت مصرف هل و گلاب .. خورش مصرفی میتونه مثل فسنجان یا خورش هویج و خلال بادام و خلال پسته و بطور کل خورش هایی باشه که بیشتر به صورت شیرین مصرف میشه .

نکات تکمیلی در مورد سوتی پلو اردبیل

سوتی پلو اردبیل جزو غذای محلی - اردبیل میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوتی پلو اردبیل را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سوتی پلو اردبیل ، طرز تهیه سوتی پلو اردبیل ( پلو شیرپز )


همچنین مشاهده کنید