دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا

لقمه‌های مخصوص افطــاری


لقمه‌های مخصوص افطــاری

▪ مواد لازم:
- خمیر یوفکا مخصوص غذا: ۲۰ تکه مثلثی
- گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم
- پیاز متوسط: یک عدد
- فلفل‌دلمه‌ای متوسط: یک عدد
- زردچوبه و پودر کاری هرکدام: یک قاشق چای‌خوری
- گوجه‌فرنگی …

مواد لازم:

- خمیر یوفکا مخصوص غذا: ۲۰ تکه مثلثی

- گوشت چرخ‌کرده: ۴۰۰ گرم

- پیاز متوسط: یک عدد

- فلفل‌دلمه‌ای متوسط: یک عدد

- زردچوبه و پودر کاری هرکدام: یک قاشق چای‌خوری

- گوجه‌فرنگی ریز خردشده: ۳ عدد

- پلوی پخته شده: ۵/۱ لیوان

- نمک و فلفل: به میزان لازم

- کنجد برای روی خمیر: به میزان لازم

- زرده تخم‌مرغ: یک عدد مخلوط شده با زعفران برای روی لقمه‌ها

- روغن زیتون: به میزان لازم

- جعفری ریز خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری

روش تهیه:

ابتدا پیاز و فلفل دلمه‌ای را ریز خرد کرده و با زردچوبه و پودرکاری و مقداری روغن زیتون تفت می‌دهیم. گوشت را اضافه کرده و تمام مواد را با هم خوب سرخ می‌کنیم و سپس گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل می‌زنیم و آن‌قدر مواد را تفت می‌دهیم تا آب گوجه‌ها کشیده شود. برنج و جعفری را اضافه کرده و مواد را از روی حرارت برمی‌داریم. روی طرف پهن خمیر ۲ قاشق از مواد گذاشته و از اطراف خمیر را روی مواد جمع کرده و به دور خودش می‌پیچیم تا به قسمت نوک مثلث برسیم. روی لقمه‌ها را با زرده زعفرانی زرین کرده، کنجد می‌پاشیم و به مدت ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

نکته: خمیر یوفکای مخصوص غذا به۲ شکل دایره‌ای و مثلثی در بازار موجود است که اگر دایره‌ای آن را تهیه کردیم،‌ دایره را به ۶ قسمت تقسیم می‌کنیم. در این حالت ۶ مثلث دارید که تفاوتی با نوع مثلثی آن نخواهد داشت.

مجله زندگی ایده آل