پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه گیلانی


 مواد لازم برای سیر قلیه گیلانی
 
برگ سیر تازه :3 عدد                  
پیاز متوسط :یک عدد                       
تخم مرغ :3 عدد
لپه :یک پیمانه
مرغ یا اردک کوچک :نصف یک عدد 
نمک، فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم
 
 

سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
 
 
طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
1. ابتدا برگ سیرهای شسته شده را با چاقو به اندازه های نیم سانتی متری خرد کنید و با پیاز خلال شده تفت دهید تا طلایی شوند.  لپه، نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. 
2. گوشت مرغ یا اردک را به اندازه های کوچک خرد و استخوان های آن را خارج کنید. آن ها را در تابه ای دیگر سرخ کنید. سپس مخلوط پیاز و سیر و لپه را به آن اضافه کنید. 
3. همه مواد را به همراه آب داخل آب بریزید تا کاملا پخته و نرم شوند. 
4. وقتی بیشتر آب غذا گرفته شد، تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید و داخل آن بریزید. پس از 5 دقیقه می توانید غذا را سرو کنید.
 
 
سیر قلیه | طرز تهیه سیر قلیه گیلانی
 
نکات تکمیلی در مورد سیر قلیه

سیر قلیه جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سیر قلیه را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سیر قلیه ، طرز تهیه سیر قلیه گیلانی