دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

چای خامه ای


چای خامه ای

● مواد لازم برای چهار نفر
▪ دو فنجان آب
▪ دو عدد چای کیسه ای
▪ یک عدد چوب دارچین
▪ شش عدد دانه هل (خرد شده)
▪ یک عدد گل میخک
▪ ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل
▪ دو و نیم فنجان شیر
▪ یک سوم …

مواد لازم برای چهار نفر

دو فنجان آب

دو عدد چای کیسه ای

یک عدد چوب دارچین

شش عدد دانه هل (خرد شده)

یک عدد گل میخک

ربع قاشق چایخوری پودر زنجبیل

دو و نیم فنجان شیر

یک سوم فنجان شکر

خامه، پودر دارچین و چوب دارچین (برای تزئین)

زمان تهیه ۱۵ دقیقه

طرز تهیه

شش ماده اول را در یک قابلمه ریخته و بجوشانید. سپس حرارت راکم کرده، در ظرف را گذاشته و به مدت پنج دقیقه آن را دم کنید.

شیر را به آن اضافه کرده و مجدداً مخلوط را به مدت یک دقیقه بجوشانید.

سپس آن را صاف کرده شکر را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.

چای را در فنجان ریخته و روی آن را با خامه و پودر دارچین و چوب دارچین تزئین کنید.

[فرشته علیزاده]