یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

شامی | طرز تهیه شامی مراغه ای


مواد لازم برای شامی مراغه ای
 
300 گرم گوشت گوسفند 
1عدد تخم مرغ 
2 عدد سیب زمینی 
2 عددپیاز 
1 ق س سبزی معطر 
به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
 

شامی | طرز تهیه شامی مراغه ای
 
طرز تهیه شامی مراغه ای
 
گوشت را با یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد.
وقتی گوشت پخت آن را خوب بکوبید تا له شود.
یک پیاز دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس آن را روی گوشت بریزید.
سیب زمینی را هم رنده کنید و روی گوشت بریزید.
تخم مرغ را هم روی گوشت بریزید و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر موادتان را خوب مخلوط کنید.
در یک تابه مناسب روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، از موادتان به  اندازه یک قاشق بزرگ بردارید و درون روغن بریزید و سرخ کنید.
 
نکته
برای این شامی از جعفری خرد شده، ریحان خرد شده و یا هر سبزی معطری که مورد نظرتان است می توانید استفاده کنید.
 

شامی | طرز تهیه شامی مراغه ای
نکات تکمیلی در مورد شامی

شامی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
شامی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

شامی ، طرز تهیه شامی مراغه ای