دوشنبه, ۲۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 10 February, 2025
مجله ویستا

پنه پستو | طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان


مواد لازم برای پنه پستو با مرغ بریان
 
225 گرم پنه
دو پیمانه گل چه های کلم بروکلی
200 گرم پستو ریحان
2.5 پیمانه مرغ بریان خرد شده
200 گرم فلفل قرمز شیرین خرد شده
¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
 
 

پنه پستو | طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان
 
طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان
پاستا را درون آب جوش و نمک بپزید و دو دقیقه پیش از آبکش کردن، کلم های بروکلی رادرون آن بریزید تا کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید. نصف پیمانه از آب پاستا را نگه دارید. پاستا و بروکلی را دوباره درون قابلمه بریزید.
در یک کاسه کوچک، پستو و نصف پیمانه آب پاستا رابا یکدیگر مخلوط کنید. مرغ را به آنها بیفزایید و هم بزنید. فلفل کبابی خرد شده و مخلوط پستو را درون قابلمه رو یپاستا بریزید. آنها را خوب هم بزنید و سپس روی حررت ملایم قرار دهید. پس از اینکه کمی گرم شدند، ¼ پیمانه پنیر پارمسان را اضافه کنید.
مخلوط پاستا را درون کاسه هایی که می خواهید سرو کنید، بریزید و پنیر پارمسان رنده شده و پودر فلفل سیاه روی آنها بپاشید و سرو کنید.
 

پنه پستو | طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان
نکات تکمیلی در مورد پنه پستو

پنه پستو جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پنه پستو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پنه پستو ، طرز تهیه پنه پستو با مرغ بریان