چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه کشک بادنجان


مواد لازم کشک بادنجان


بادنجان     6 عدد
پیاز     4 عدد
نعناع     2 قاشق غذاخوری
مغز گردو     ½ پیمانه
کشک     1 پیمانه
روغن     به میزان لازم


طرز تهیه کشک بادنجان

طرز تهیه کشک بادنجان


    بادنجان ها را پوست می کنیم و آنها را از وسط به صورت عمودی نصف می کنیم. سپس آنها را به مدت نیم ساعت در آب و نمک می گذاریم تا تلخی آن گرفته شود. سپس آنها را در روغن سرخ می کنیم.
    در حین سرخ شدن بادنجان، پیازها را پوست می کنیم و آنها را خلالی خرد می کنیم و در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم شوند. سپس آنها را از تابه خارج می کنیم و در همان تابه و با همان روغن، نعناع را نیز کمی تفت می دهیم تا خامی آن گرفته شود.
    پس از اینکه بادنجان ها سرخ شدند، کمی آب روی آنها می ریزیم و در آن را می گذاریم و شعله را ملایم می کنیم و به مدت حدوداً 30 دقیقه می گذاریم تا بادنجان ها نرم شده و کاملاً بپزد.
    می گذاریم آب اضافه بادنجان جمع شود، سپس با گوشت کوب کاملاً آن را می کوبیم تا له شود. پیاز و نعنا داغ و کشک را به آن اضافه می کنیم و آن را مخلوط می کنیم تا یک دست شود. سپس آن را در ظرف مناسب می ریزیم و سرو می کنیم.
 


طرز تهیه کشک بادنجان

نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان

کشک بادمجان جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
کشک بادمجان را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کشک بادنجان