چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
طرز تهیه ترشی بادمجان فوری
تهیه ترشی بادمجان در اواخر تابستان یکی از سنتهای رایج در بین ایرانیان بوده است. این ترشی همچنین یکی از محبوبترین ترشیها در بین ایرانیان است و به طرق مختلف تهیه میگردد. از جمله روشها برای تهیه ترشی بادمجان، ترشی بادمجان شکمپر، ترشی بادمجان کبابی، ترشی لیته بادمجان و... میباشد که در شهرهای مختلف ایران با چاشنیهای متفاوتی تهیه میگردد. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه ترشی بادمجان ساده با چاشنی تخمگشنیز را به شما آموزش دهیم.
مدت زمان تقریبی برای تهیه ترشی بادمجان حدود 30 دقیقه میباشد. در صورت تمایل میتوانید پس از تهیه ترشی بادمجان، آن را با روغن زیتون اعلا و برگ گشنیز ساطوریشده در کنار انواع غذاهای گوشتی سرو نمایید.
در صورت تمایل برای پر کردن شکم بادمجانها میتوانید از ترکیب سبزیجات معطر شامل: نعنا، جعفری، گشنیز و ترخون به علاوه گلپر استفاده نمایید و پس از پخت بادمجان، شکم آن را از سبزیجات پر کنید.
مواد لازم جهت تهیه ترشی بادمجان
بادمجان قلمی کوچک |
500 گرم |
سیر |
5 حبه نصفشده |
تخمگشنیز |
2 قاشق غذاخوری |
آب |
2 و 1/2 پیمانه |
نمک |
1 و 1/2 قاشق غذاخوری |
شکر |
2 و 1/2 قاشق غذاخوری |
سرکه سفید |
1 و 1/4 پیمانه |
روغن زیتون و گشنیز تازه |
برای سرو کردن |
طرز تهیه ترشی بادمجان
- ابتدا بادمجانها را پس از شستن و خشک
کردن، به صورت 4 قاچ از انتها برش بزنید ولی از بدنه اصلی جدا نشوند.
- در ظرف نسبتا گودی همه مواد از جمله آب، سرکه سفید، شکر، نمک و تخمگشنیز را مخلوط کنید و سیرها را از وسط به دو نیم کرده و به مخلوط اضافه کنید. در صورت تمایل میتوانید از چند عدد فلفل سبز تند در ساختار این ترشی بهره ببرید.
- بادمجانها را پس از برش دادن به مدت 8 تا 10 دقیقه و یا بسته به سایز بادمجان به آرامی حرارت دهید تا زمانی که بادمجانها نرم شوند.
- با استفاده از انبر، بادمجانها را به ظرف مورد نظر انتقال دهید و در نهایت از مخلوط آب و سرکه پر کنید.
- ترشی بادمجان را به مدت 12 ساعت در یخچال استراحت دهید.
- برای سرو ترشی از روغن زیتون اعلا و برگ گشنیز ساطوریشده تازه استفاده نمایید.
برخی از فواید و مضرات بادمجان به شرح زیر میباشد
- بادمجان به علت دارا بودن آهن در رفع كم خوني موثر است.
- بادمجان را ميتوان براي از بين بردن ورم و التهاب به صورت ضماد استفاده نمود.
- دانه بادمجان ايجاد يبوست ميكند.
- بادمجان پادزهر خوبي براي مسموميتهاي حاصل از خوردن قارچ سمي است.
- مصرف بادمجان گرفتگي رگها را باز ميكند و شخص را از خطر سكته قلبي محفوظ ميدارد.
- آب زردرنگي كه در موقع نمك زدن از آن خارج ميشود براي خشك كردن عرق دست و پا بهترين دارو است و اشخاصي كه دست و پايشان مرتب عرق ميكند بايد دست و پاي خود را با آن چند بار در روز بشويند تا از شر اين مرض آسوده شوند.
- استفاده موضعی از آن نیز برای کاهش دردآفتاب سوختگی موثر است.
- بادمجان همچنین حاوی آنتیاکسیدانها و
مواد معدنی مختلف مانند پتاسیم است.هر 100 گرم بادمجان فقط
20 کالری وارد بدنتان میکند و به بهترین شیوه شما را سیر میکند که در چهارچوب
یک رژیم مناسب، همیار لاغری محسوب میشود.
گروه آشپزی وب
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست