چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
شیرینی خامه ای | طرز تهیه شیرینی خامه ای شکلاتی
تخم مرغ سه عدد کامل لازم نیست سفیده و زرده جدا شود
شکر 100 گرم
آرد 70 گرم به همراه کاکائو الک شده و به مواد اضافه شود
کاکائو 15 گرم
کره 20 گرم در مکروویو یا داخل آب گرم ذوب شود
مواد برای درست کردن شربت
آب جوش 40 گرم
شکر 20 گرم
رام یا وانیل یک قاشق چایخوری بعد از سرد شدن آب اضافه شود.
مواد برای کرم شکلات
خامه داغ شده 50 گرم برای ذوب کردن شکلات
شکلات شیرین خرد شده 100 گرم برای ریختن در خامه داغ شده
خامه 250 گرم برای همزدن
شکر 20 گرم برای داخل خامه قبل از همزدن خامه
شکلات 100 گرم حداکثر مقدار
توی سینی فر کاغذ روغنی را پهن کرده حاضر می گذاریم.
1. تخم مرغ را به همراه شکر بحدی با تخم مرغ همزنی بهم می زنیم که سفید و سفت شود و با ریختن مواد از روی همزن برقی بتوان یک طرح را بر روی تخم مرغ ها کشید.
2. ظرف کره را داخل مکروویو به مدت 30 ثانیه قرار می دهیم تا کره آب شود. یا در صورت نبود مکروویو ظرف کره را داخل آبجوش قرار داده تا ذوب شود.
3. آرد را به همراه کاکائو از الک گذرانده به این مایه اضافه می کنیم و با لیسک خوب بهم می زنیم تا ذرات سفید آرد به طور کامل ناپدید شود حدود 40 بار چرخاندن لیسک در درون ظرف لازم است. کرهٔ آب شده را بر روی لیسک ریخته و بهم می زنیم در حدود 30 بار چرخاندن لیسک در ظرف لازم است.
4. مواد مخلوط شده را در داخل سینی فر با کاغذ روغنی پوشیده شده، می ریزیم.
5. در فر که از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه به مدت 15 دقیقه می پزیم. پس از پخت کاغذ روغنی را از داخل سینی جدا کرده روی آن را با نایلکس می پوشانیم تا خشک نشود می گذاریم سرد شود.
6. برای درست کردن شربت، آب را در ظرفی کوچک به همراه شکر بر روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید. پس از سرد شدن در صورت تمایل رام و یا وانیل را اضافه می کنیم.
7. کاغذ روغنی را از کیک جدا کرده و آن را بر روی کاغذ روغنی یا دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار می دهیم. لبه های نامنظم آن را با کارد می بریم. با برس شربت را بر روی سطح آن می کشیم تا شربت تمام شود.
8. خامه را در ظرفی نسوز ریخته در مکروویو یا بر روی شعله تا نزدیک جوشیدن به آن حرارت می دهیم. شکلات ریز خرد شده را در داخل آن ریخته بهم زده تا شکلات حل شود.
9. خامه را با شکر با تخم مرغ همزنی می زنیم تا کشدار شود و مانند عسل از تخم مرغ همزنی تا ظرف خامه جریان آن قطع نشود لازم نیست خیلی سفت شود. یک سوم این خامه را با شکلات و خامه مخلوط کرده سپس این مایه را با بقیه خامه ها خوب مخلوط می کنیم.
10. کیک را از وسط نصف کرده بر روی نیمی از آن نصف کرم خامه را مالیده نیم دیگر را بر روی آن قرار می دهیم. نیم دیگر خامه را هم بر روی سطح کیک قرار داده سطح آن را صاف می کنیم. کیک را در یخچال قرار داده تا کرم خامه سفت شود. سپس سطح آن را با خورده شکلات تزیین می کنیم و آن را با کاردی تیز به قطعات کوچک مانند شیرینی خامه ای چهارگوش می بریم.
شیرینی خامه ای جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
شیرینی خامه ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست