شنبه, ۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 25 January, 2025
مجله ویستا

چیکن سالتیم | طرز تهیه چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی


مواد لازم چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی



3 عدد فیله مرغ که با بیفتک کوب پهن شد
نمک و فلفل
برگ مریم گلی چند عدد
6 ورقه ژامبون
روغن زیتون
نصف پیمانه عصاره مرغ یا گوشت
1/4 پیمانه اب لیموترش تازه
نصف ق مرباخوری نشاسته
پودر سیر کمی
پنیر چدار یا گودا 3 اسلایس
پنیر موتزارلا  150  گرم
جعفری خرد شده
پوست رنده شده لیمو ترش


چیکن سالتیم | طرز تهیه چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی

طرز تهیه چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی


فیله را میان نایلون قرار داده و با بیفتک کوب پهن کنید . نمک وفلفل بزنید . از برگ های مریم گلی میان آن قرار دهید و بین هر ورقه فیله ژآمبون و پنیر قرار دهید . و سپس آن را رول کنید و در صورت لزوم با خلال چوبی بهم دوسر گوشت را وصل کنید .
در صورت تمایل میتوان به جای رول کردن فیله , ورقه ژامبون را  روی فیله پیچید و بست . سپس با کمی روغن زیتون تفت داده و بعد آب لیموترش و عصاره مرغ را اضافه کرده و با حرارت ملایم بپزید . در انتها نشاسته و کمی عصاره مرغ را باهم مخلوط کرده و داخل تابه بریزید تا با باقی عصاره غذا سس تهیه شود .
اکنون سالتیم بوکا را داخل ظرف مناسب گذاشته و روی آن از عصاره و سس غذا بریزید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و با سیب زمینی پخته و کره و سبزیجات دلخواه سرو کنید .


چیکن سالتیم | طرز تهیه چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد چیکن سالتیم

چیکن سالتیم جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
چیکن سالتیم را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

چیکن سالتیم ، طرز تهیه چیکن سالتیم بوکا ایتالیایی