دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

پاستای مخلوط


پاستای مخلوط

● مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم پاستا
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ دو قاشق مرباخوری سرکه
▪ نصف قاشق مرباخوری پودر سیر
▪ نصف قاشق مرباخوری شکر
▪ یک فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده
▪ نصف فنجان …

مواد لازم

۲۵۰ گرم پاستا

یک چهارم فنجان روغن زیتون

دو قاشق مرباخوری سرکه

نصف قاشق مرباخوری پودر سیر

نصف قاشق مرباخوری شکر

یک فنجان فلفل دلمه قرمز خرد شده

نصف فنجان گوشت پخته شده

۱۲۰ گرم قارچ

نصف فنجان زیتون سیاه خرد شده

چهار عدد پیازچه خرد شده

نمک و فلفل

کمی پنیر پارمسان برای تزئین

طرز تهیه

در قابلمه مناسبی آب ریخته و به آن نمک اضافه کنید و سپس پاستا را به آن بیفزایید. صبر کنید تا پاستا کاملاً پخته و نرم شود سپس آن را در سبد ریخته و روی آن آب سرد بپاشید.

در یک ظرف مناسب روغن زیتون، سرکه، سیر، شکر و رزماری را با هم مخلوط کرده و سپس با پاستاها به هم بیامیزید.

سپس قارچ های خرد شده، گوشت پخته و ریز شده، فلفل دلمه، زیتون و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید و به اندازه دلخواه به آن نمک و فلفل بزنید.

روی ظرف را پوشانده و برای ۳۰ دقیقه در فضای اتاق قرار دهید. قبل از میل کردن سالاد، با پنیر پارمسان آن را تزئین کنید.

ماهرخ جواهری