دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

تارت کیوی | طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا


مواد لازم برای تارت کیوی و پنیر ریکوتا
 
  بادام پوست گرفته و پودر شده:75گرم
 شکر:130گرم یا یک دوم پیمانه
 پنیر ریگوتا:900گرم
 خامه:250میلی لیتر یا یک پیمانه
 تخم مرغ کامل:یک عدد
 زرده تخم مرغ:3عدد
 آرد گندم:15میلی لیتر یا یک قاشق سوپخوری
 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
 وانیل:نصف قاشق چایخوری
 رنده پوست لیمو:یک عدد
 آب لیموترش:دوقاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر
 مارمالاد زردآلو:4قاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر
 میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده):5عدد
 
 
 موادلازم برای خمیر
 
 آردگندم:یک و یک چهارم پیمانه
 شکر:یک قاشق سوپخوری
 بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
 کره:75گرم یا 6 قاشق سوپخوری
 خامه غلیظ:45 تا 60 گرم یا 4 تا 6 قاشق سوپخوری
 
 

تارت کیوی | طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
 
طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
برای تهیه خمیر، آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره خرد شده را به آن اضافه کنید.
 
 سپس خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر بیفزایید. با نوک انگشت و به آرامی خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت 30دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را در دمای 220درجه سانتیگراد روشن کنید و خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید به قطر 3میلی متر باز کنید و حالا آن را به کمک وردنه بلند کنید و داخل قالب تارت بیندازید.
 
 سپس تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و بعد یک کاغذ روغنی روی تارت بیندازید. خمیر را به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس خمیر را به مدت 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود حالا فر را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و پنیر را بزنید تا نرم و لطیف شود.
 
 خامه را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. حالا تخم مرغ ها و آرد و نمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را با مواد یک دقیقه هم بزنید و در آخر پودر بادام را افزوده و این مایع را داخل خمیر تارت بریزید و یک ساعت دیگر تارت را بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید تا خنک شود سپس کیوی ها را ببرید و روی تارت بچینید. مارمالاد زردآلو را گرم کنید و روی کیوی ها بمالید. 
 
 
نکته
 
مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می شود.
 
 
تارت کیوی | طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
 
نکات تکمیلی در مورد تارت كيوی

تارت كيوی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارت كيوی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

تارت کیوی ، طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا