دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا
تارت کیوی | طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
مواد لازم برای تارت کیوی و پنیر ریکوتا
طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا
نکات تکمیلی در مورد تارت كيوی
بادام پوست گرفته و پودر شده:75گرم
شکر:130گرم یا یک دوم پیمانه
پنیر ریگوتا:900گرم
خامه:250میلی لیتر یا یک پیمانه
تخم مرغ کامل:یک عدد
زرده تخم مرغ:3عدد
آرد گندم:15میلی لیتر یا یک قاشق سوپخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
رنده پوست لیمو:یک عدد
آب لیموترش:دوقاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر
مارمالاد زردآلو:4قاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر
میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده):5عدد
موادلازم برای خمیر
آردگندم:یک و یک چهارم پیمانه
شکر:یک قاشق سوپخوری
بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
کره:75گرم یا 6 قاشق سوپخوری
خامه غلیظ:45 تا 60 گرم یا 4 تا 6 قاشق سوپخوری
برای تهیه خمیر، آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره خرد شده را به آن اضافه کنید.
سپس خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر بیفزایید. با نوک انگشت و به آرامی خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت 30دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را در دمای 220درجه سانتیگراد روشن کنید و خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید به قطر 3میلی متر باز کنید و حالا آن را به کمک وردنه بلند کنید و داخل قالب تارت بیندازید.
سپس تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و بعد یک کاغذ روغنی روی تارت بیندازید. خمیر را به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس خمیر را به مدت 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود حالا فر را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و پنیر را بزنید تا نرم و لطیف شود.
خامه را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. حالا تخم مرغ ها و آرد و نمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را با مواد یک دقیقه هم بزنید و در آخر پودر بادام را افزوده و این مایع را داخل خمیر تارت بریزید و یک ساعت دیگر تارت را بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید تا خنک شود سپس کیوی ها را ببرید و روی تارت بچینید. مارمالاد زردآلو را گرم کنید و روی کیوی ها بمالید.
نکته
مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می شود.
تارت كيوی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارت كيوی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران صادق زیباکلام مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم دولت انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور دولت سیزدهم
قتل شیراز سیل تهران هواشناسی شهرداری تهران زلزله سازمان هواشناسی سلامت پلیس وزارت بهداشت بارش باران
حقوق سربازان سایپا خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا گاز بازار خودرو حقوق بازنشستگان نمایشگاه نفت ایران خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس سینمای ایران تلویزیون رضا عطاران سینما نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تئاتر
فناوری کره زمین
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس افغانستان نوار غزه سازمان ملل اوکراین رفح
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ برتر بازی هوادار باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران سپاهان باشگاه استقلال
هوش مصنوعی شفق قطبی خورشید مریم میرزاخانی ایلان ماسک ناسا اپل تبلیغات نوآوری گوگل
رژیم غذایی کاهش وزن درمان و آموزش پزشکی دیابت فشار خون قهوه بارداری افسردگی