جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه گوردیتا


مواد لازم برای گوردیتا
آرد :3/5 فنجان
آب جوش :1/5 فنجان
نمک :1/5 قاشق چایخوری
مایه آماده :یک قاشق چایخوری
روغن نباتی :2 قاشق غذاخوری
 
مواد لازم برای تاکو
گوشت چرخ کرده :450 گرم
چاشنی تاکو :2  الی3 بسته
پنیر چدار رنده شده :2 فنجان
کاهوی خرد شده :به مقدار لازم
زیتون سیاه خرد شده :به مقدار لازم
گوجه فرنگی خرد شده :به مقدار لازم
خامه ترش :به مقدار لازم
سالسا :به مقدار لازم
آووکادو یا گواکامولی :به مقدار لازم
 

طرز تهیه گوردیتا
طرز تهیه گوردیتا
2 فنجان آرد را همراه با آب جوش در کاسه ای بریزید، خوب هم بزنید تا یکنواخت شود و روی آن را بکشید. بگذارید 30 دقیقه بماند.
در کاسه جداگانه ای، 1/5 فنجان آرد با نمک و مایه بریزید و روغن اضافه کنید و مخلوط کنید.
آن را به آرد اضافه کرده و 2 یا 3 دقیقه روی سطح چربی آن را ورز دهید، می توانید از میکسر نیز استفاده کنید. خمیر باید کمی چسبناک باشد، اگر زیادی چسبناک بود می توانید کمی بیشتر آرد بریزید.
کاسه ای را چرب کنید و خمیر را در آن بگذارید، روی آن کیسه پلاستیکی بکشید و بگذارید یک ساعت در جای گرمی بماند.
خمیر را به 8 تکه تقسیم کنید و روی آن ها را بکشید و بگذارید 15 تا 30 دقیقه دیگر بماند.
تابه را روی شعله متوسط بگذارید و هر تکه را یکی یکی در تابه بگذارید و با دست پهن کنید.
 هر کدام از تکه ها را جدا جدا حدود یک یا 2 دقیقه در تابه هشک بپزید تا لکه های قهوه ای روی آن ها نمایان شود.
می توانید تکه های پخته را در ظرفی بگذارید و رویش فویل بکشید و در فر بگذارید بماند.
در این حین، گوشت چرخ کرده را با چاشنی تاکو و طبق دستورالعمل روی بسته آماده کنید.
گوردیتاهای گرم را با گوشت تاکو پر کنید.
 

طرز تهیه گوردیتا
نکات تکمیلی در مورد گوردیتا

گوردیتا جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
گوردیتا را می توانید در وعده میان وعده - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 5 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه گوردیتا


همچنین مشاهده کنید