دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

نان گیسو | طرز تهیه نان گیسو


مواد لازم برای نان گیسو


    آرد:6 تا 8 پیمانه
    آب یا شیر:2 پیمانه
    عسل :یک دوم پیمانه
    روغن مایع:یک چهارم پیمانه
    تخم مرغ:3 عدد
    نمک:یک قاشق غذاخوری
    خمیر ترش:2 قاشق غذاخوری
    یک زرده تخم مرغ و کنجد برای تزیین روی نان

طرز تهیه نان گیسو



نکته:خمیر ترش ریزدانهٔ خارجی نیاز به خیسانده شدن ندارد. بنابر این تمامی مواد را با یکدیگر مخلوط کرده داخل استند میکسر می ریزیم. در صورت نبود استند میکسر نیمی از آرد را با مواد مخلوط کرده خمیر نرمی به دست می آید که آن را بر روی سطح صافی گذاشته به قدری خمیر به همراه ورز دادن اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبد.

 


نان گیسو | طرز تهیه نان گیسو



    خمیر را می گذاریم یکساعت بماند تا ور بیاید.
    خمیر را پی از ور آمدن به چهار قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
    هر قسمت را به چهار قسمت تقسیم کرده و آن را بصورت رول در میاوریم. سر رول ها را به یکدیگر وصل کرده آن را می بافیم.
    فر را با حرارت 170 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.
    می گذاریم تا خمیر برای بار دوم ور بیاید. روی آن را با برس تخم مرغ و آب می مالیم و روی آن کنجد می پاشیم.
    در فر به مدت 35 دقیقه می پزیم.


نان گیسو | طرز تهیه نان گیسو

نکات تکمیلی در مورد نان گیسو

نان گیسو جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
نان گیسو را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان گیسو ، طرز تهیه نان گیسو