یکشنبه, ۱۳ خرداد, ۱۴۰۳ / 2 June, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پاستا با گوشت


مواد لازم:
لازانیا:                           1 بسته
گوشت چرخ کرده:          200 گرم
پنیر پیتزا :                      100 گرم
پیاز:                              2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی:            2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه :  به مقدار لازم
آبلیمو:                          2 تا 2 قاشق غذاخوری
 

طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خلال کرده، با مقدار کمی روغن سرخ کنید و به آن کمی زردچوبه بزنید. سپس گوشت چرخ کرده را که با پیاز رنده شده کاملاً مخلوط کرده اید به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. رب را همراه با نمک و فلفل و آبلیمو به مایه گوشتی اضافه کنید و ته فنجان آب روی آن بریزید و بگذارید مایه گوشتی بجوشد و به روغن بیفتد.
خمیر لازانیا را در ظرف نسبتاً بزرگ آب جوش که به آن مقداری نمک و روغن مایع افزوده اید، بریزید و کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا طعم و رنگ لازانیا بهتر شود. محتوی ظرف را به مدت 8 الی 11 دقیقه بگذارید بجوشد تا خمیر لازانیا نرم شود. سپس آب جوش را خالی کرده بجای آن به تدریج آب سرد اضافه کنید و این عمل را 2 تا 3 بار تکرار کنید، تا آب روی لازانیا سرد شود و خمیر به هم نچسبد.
در یک ظرف که کف آن را با کمی روغن آغشته کرده اید، یک لایه خمیر لازانیا قرار دهید و روی آن مایه گوشتی و پنیر پیتزای رنده شده بریزید. سپس یک ردیف دیگر خمیر قرار دهید و روی آن مایه گوشتی و پنیر پیتزا بریزید. این عمل را تکرار کنید تا خمیر لازانیا تمام شود. روی خمیر مایه گوشتی و پنیر پیتزای رنده شده بریزید و 4 یا 5 قاشق غذاخوری آب، کف ظرف بریزید و درِ ظرف را گذاشته یا روی آن را با فویل آلومینیم بپوشانید و 15 دقیقه در فر با حرارت 181 درجه سانتی گراد (351 درجه فانهایت) قرار داده، سپس درِ ظرف را برداشته و 15 دقیقه دیگر در همین دما قرار دهید تا روی آن کمی برشته شود. خوراک لازانیا را با ظرف سر سفره بیاورید و با کارد آن را برش بزنید.
 

نکات تکمیلی در مورد پاستا با گوشت

پاستا با گوشت جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پاستا با گوشت را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پاستا با گوشت