سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
قارچ پلو | طرز تهیه قارچ پلو
برنج 2.5 پیمانه
کره 50 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
ادویه پلویی 1قاشق چایخوری
قارچ تازه 500 گرم
زرشک 0.5 پیمانه
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 1 تا 2 قاشق سوپخوری
نان لواش برای ته دیگ برنج
آبلیمو 1 تا 2 قاشق
برنج را که از قبل خیس کرده ایم آبکش می کنیم.
قارچ را سرخ کرده و 1 تا 2 قاشق آبلیمو به آن می زنیم. (قارچ در ابتدا آب می اندازد و بعد سرخ می شود.)
پیاز داغ را اضافه می کنیم و سپس رب و زرشک را می افزاییم تا سرخ شود و در نهایت نمک و مقداری کره اضافه می کنیم.
ته دیگ نان گذاشته بعد لایه به لایه برنج و مواد بالا را می ریزیم و رویش را ادویه پلویی می پاشیم. می گذاریم تا قارچ پلو دم بکشد.
نکات تکمیلی در مورد قارچ پلو
قارچ پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
قارچ پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست