یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
طرز تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری
مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه شده :150 گرم
فلفل سیاه : 1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل : 1/2 پیمانه
جعفری خردشده : 1/2 پیمانه
سیر : 2 حبه
روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را ورقه کرده و ما بین دو کیسه فریزر با بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط نمایید . مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس بخوابانید به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری کنید. نمک را به هر دو طرف گوشت بپاشید . تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ کنید .
استیک گوشت جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 8 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
استیک گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست