یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری


مواد لازم :
گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقه شده :150 گرم
فلفل سیاه :                  1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر :                    1/3 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل :                  1/2  پیمانه
جعفری خردشده :          1/2 پیمانه
سیر :                         2 حبه
روغن زیتون :                 3 قاشق غذاخوری
نمک :                          به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت را ورقه کرده و ما بین دو کیسه فریزر با بیفتک کوب بکوبید تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودر زنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغن زیتون خوب مخلوط نمایید . مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقه شده را در این سس بخوابانید به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری کنید. نمک را به هر دو طرف گوشت بپاشید . تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ کنید .

نکات تکمیلی در مورد استیک گوشت

استیک گوشت جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 8 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
استیک گوشت را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه استیک گوشت شتر مرغ با سیر و جعفری