پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

سوپ اسفناج | طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی


مواد لازم برای سوپ اسفناج ایتالیایی
 
پیاز متوسط خرد شده :یک عدد
سیر رنده شده :4 حبه
پودر سبزیجات معطر :دو قاشق چای خوری
کره :دو قاشق غذاخوری
آب مرغ :850 گرم
سیب زمینی خرد شده :یک عدد
اسفناج تازه :510 گرم
نمک :به مقدار لازم  
شاهی آبی :دو پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده :60 گرم
گوجه فرنگی کوچک خرد شده :دو عدد
 
 

سوپ اسفناج | طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
 
 
طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
 
در یک قابلمه، سیر، پیاز و سبزیجات معطر را داخل کره و روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود.
آب مرغ و سیب زمینی را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. پس از جوشیدن، در قابلمه را بگذارید تا سیب زمینی ها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید.
دو پیمانه از اسفناج را کنار بگذارید و باقی اسفناج را داخل قابلمه بریزید تا 5 دقیقه بپزد.
سوپ را داخل غذاساز بریزید و آن را به پوره تبدیل کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برگردانید و روی حرارت نمک اضافه کنید تا مزه دار شود.
سوپ آماده شده را با برگ های تازه اسفناج، شاهی آبی و گوجه فرنگی سرو کنید.
 

سوپ اسفناج | طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی
نکات تکمیلی در مورد سوپ اسفناج

سوپ اسفناج جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35 دقیقه میباشد .
سوپ اسفناج را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ اسفناج ، طرز تهیه سوپ اسفناج ایتالیایی