شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

مرغ باربیکیو | طرز تهیه مرغ باربیکیو


مواد لازم برای مرغ باربیکیو
 
سینه مرغ :یک عدد
سیر :2 حبه
پیاز :¼ پیمانه
سس گوجه فرنگی :5 قاشق سوپخوری
عسل :3 قاشق سوپخوری
شکر :3 قاشق سوپخوری
سرکه سیب :2 قاشق سوپخوری
سس ورسترشایر :یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون :½1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
 

مرغ باربیکیو | طرز تهیه مرغ باربیکیو
 
 
طرز تهیه مرغ باربیکیو
 
فر را روی 200 درجه سانتی‎گراد گرم کنید.
پیاز و سیر را ریز کنید.
روغن زیتون را در تابه روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز را تفت دهید وقتی سبک شد سیر را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی آن بلند شود.
سس گوجه فرنگی، عسل، شکر، سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را اضافه کنید. برای چند دقیقه مواد را حرارت دهید تا سسی غلیظ به دست آورید. از روی شعله بردارید و اجازه دهید سرد شود.
سینه‎ مرغ بدون استخوان را به اندازه دلخواه تکه کنید. برای مدت 15 تا 30 دقیقه داخل سس قرار دهید.
سینی فر را چرب کنید. تکه‎های مرغ را روی آن بچینید و در فر قرار دهید. پس از 10 دقیقه تکه‎های مرغ را برگردانید و با قلموی آشپزی به سس آغشته کنید و دوباره به مدت 10 دقیقه داخل فر بگذارید.
 

مرغ باربیکیو | طرز تهیه مرغ باربیکیو
نکات تکمیلی در مورد مرغ باربیکیو

مرغ باربیکیو جزو انواع کباب میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
مرغ باربیکیو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

مرغ باربیکیو ، طرز تهیه مرغ باربیکیو


همچنین مشاهده کنید