سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه حریر بادام


 مواد لازم:

بادام خام            3عدد
شکر                  1 قاشق مرباخوری سر پر
شیر                  1 لیوان پر
آرد برنج              1 قاشق غذاخوری سر پر

طرز تهیه :
بادام را 3 ساعت در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید . پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده داخل شیرجوشیده سرد بریزید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا قوام بیاید.

 

نکات تکمیلی در مورد حریر بادام

حریر بادام جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 3 ساعت و 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
حریر بادام را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - دسر - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه حریر بادام