سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا

کوکوی اشپل | طرز تهیه کوکوی اشپل


مواد لازم برای کوکوی اشپل


سبزی (تره- جعفری- شوید- نعنا) 300 گرم
سیب زمینی متوسط 3 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
تخم مرغ 5 عدد
سیر 3 حبه
اِشپل 3 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم


کوکوی اشپل | طرز تهیه کوکوی اشپل

طرز تهیه کوکوی اشپل



سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم.

سپس اشپل ماهی را داخل آن ریخته و له می کنیم (می توانیم با میک سر همه را میکس کنیم).

سپس نمک و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کرده و تخم مرغ ها را در آن می شکنیم و خوب هم می زنیم.

داخل تابه کمی روغن مخصوص سرخ کردنی می ریزیم.

وقتی روغن داغ شد، مایهٔ کوکو را داخل آن می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد.

وقتی یک طرف کوکو پخت، آن را برش می زنیم و برمی گردانیم تا روی دیگر آن هم بپزد.

زمان لازم برای پخت این کوکو، نیم ساعت تا چهل دقیقه می باشد. و برای شش نفر مناسب است.


کوکوی اشپل | طرز تهیه کوکوی اشپل

نکات تکمیلی در مورد کوکوی اشپل

کوکوی اشپل جزو غذای محلی - گیلانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کوکوی اشپل را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

کوکوی اشپل ، طرز تهیه کوکوی اشپل