یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

ماهی قزل آلا | طرز تهیه ماهی قزل آلا


 طرز تهیه ماهی قزل آلا رژیمی

زمان پخت :45 دقیقه

 زمان آماده سازی مواد:0دقیقه

مواد لازم ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا :یک عدد (به تعداد نفرات)

گوجه فرنگی حلقه شده :2 عدد

لیمو ترش تازه حلقه شده :یک عدد

نمک و فلفل :به مقدار لازم

پودر زنجبیل : به مقدار لازم

سیر و شوید تازه :به مقدار لازم


ماهی قزل آلا | طرز تهیه ماهی قزل آلا

دستور تهیه ماهی قزل آلا:

بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند . بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است.

یک نکته :

افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.

نکات تکمیلی در مورد ماهی قزل آلا

ماهی قزل آلا جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
ماهی قزل آلا را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

ماهی قزل آلا ، طرز تهیه ماهی قزل آلا