دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

نان کدویی | طرز تهیه نان کدویی


 مواد لازم نان کدویی
 
3 فنجان آرد
1 قاشق چای خوری جوز
1 فنجان روغن سبزیجات
2 قاشق چای خوری جوش شیرین
1/2 قاشق چای خوری پودر میخک صدپر
2/3 فنجان آب
1 قاشق چای خوری نمک
15 اونس پوره کدو تنبل
1/4 قاشق چای خوری پودر زنجبیل
3 فنجان شکر سفید
1 قاشق چای خوری دارچین
4 عدد تخم مرغ
 

نان کدویی | طرز تهیه نان کدویی
طرز تهیه نان کدویی
فر را روشن نموده و دمای آنرا روی 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. سه تابه ی  7x3 اینچی را چرب نموده و داخل آنها کمی آرد بپاشید.
در یک ظرف بزرگ پوره کدو تنبل، تخم مرغ، روغن، آب و شکر را به خوبی با هم ترکیب نمایید. در ظرف جداگانه ای آرد، جوش شیرین، نمک، دارچین، جوز، پودر میخک و زنجبیل را مخلوط نمایید. مواد خشک را به مخلوط کدویی اضافه نموده و به خوبی هم بزنید. در نهایت مخلوط آماده شده را داخل تابه بریزید.
مخلوط را به مدت 50 دقیقه در فری که از قبل گرم شده، قرار دهید. برای تست پخته شدن، خلال دندانی را مرکز نان فرو کنید، اگر خمیر به خلال نچسبیده باشد، نان شما آماده است.
 

نان کدویی | طرز تهیه نان کدویی
نکات تکمیلی در مورد نان کدویی

نان کدویی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد .
نان کدویی را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

نان کدویی ، طرز تهیه نان کدویی