چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

سوپ بوقلمون | طرز تهیه سوپ بوقلمون اسپایسی


 مواد لازم سوپ بوقلمون اسپایسی



عصاره بوقلمون  4 پیمانه

آب    1 پیمانه

برنج (خام)  ½ پیمانه

نخود پخته و آبکشی شده 450 گرم

گوشت پخته و خرد شده بوقلمون   2 تا 3 پیمانه

ماست پرچرب  1 پیمانه

زرده تخم مرغ بزرگ  1 عدد

آرد  2 قاشق غذاخوری

نمک و پودر فلفل سیاه   مقداری

کره  2 قاشق غذاخوری

سیر  2 حبه

پودر پاپریکای شیرین یا دودی  2 قاشق مرباخوری

پودر فلفل قرمز  ⅛ قاشق مرباخوری

نعنای تازه خرد شده  3 قاشق غذاخوری

برش های لیموترش   به میزان لازم برای سرو


سوپ بوقلمون | طرز تهیه سوپ بوقلمون اسپایسی


طرز تهیه سوپ بوقلمون اسپایسی



    ½ پیمانه  آب، کمی نمک و برنج را در ظرفی بریزید. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب به جوش آید. سپس شعله را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه بپزد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و 10 دقیقه در همین حالت باقی بگذارید تا خنک شود.
    در ظرف دیگری عصاره بوقلمون را گرم کنید.
    ماست، زرده تخم مرغ و آرد را به خوبی با هم مخلوط کنید. سپس عصاره بوقلمون گرم شده را به تدریج به مخلوط ماست بیفزایید و مرتب هم بزنید. این مخلوط را حرارت دهید.
    در مرحله بعدی نخود پخته، گوشت خرد شده بوقلمون و برنج پخته شده را به مخلوط ماست و عصاره بوقلمون اضافه کنید. در آخر مقداری نمک و پودر فلفل سیاه اضافه کنید.
    کره را در ظرفی روی حرارت متوسط گرم نمایید. سیر له شده، پاپریکا و فلفل قرمز را در آن بریزید و به مدت 2 دقیقه آن ها را با کره تفت دهید تا عطرشان بلند شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید.
    سوپ را سرو کرده روی سوپ مقداری از سس کره و پاپریکا بریزید. سپس مقداری نعنای خرد شده  روی آن بپاشید و سوپ را با برش های لیمو سرو نمایید.
 


سوپ بوقلمون | طرز تهیه سوپ بوقلمون اسپایسی

نکات تکمیلی در مورد سوپ بوقلمون

سوپ بوقلمون جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
سوپ بوقلمون را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

سوپ بوقلمون ، طرز تهیه سوپ بوقلمون اسپایسی